Norge bil >> Biler >> driving Safety >> drivere Utdanning >> Content

Hvordan få en førerens tillatelse

Komme bak rattet i en bil eller lastebil og kjøre til destinasjonen er et privilegium som er opptjent ved først å få en førerens tillatelse. Dette dokumentet gir den ambisiøse driver å øve og lære hvordan du skal kjøre et kjøretøy. Hver statens kjøretillatelse regler forskjellig, men her er generelle trinn for hvordan du får en førerens tillatelse. Du trenger
Driver utdanning manuell
Vis flere instruksjoner og alder Krav
en

Kjenn din statens aldersgrense for å få en førerens tillatelse. I USA, tenåringer mellom 14 og 18 er kvalifisert for en tillatelse.
2

Skaff en kjøreopplæring manual for staten. Disse manualene kan hentes fra lokale motorkjøretøy avdelinger eller på nettet.
3

Study førerens utdanning manual. Den manuelle gjennomgår de generelle reglene for kjøring og sikkerhet. Denne informasjonen er ment å forberede driver-å-være for å lære å kjøre.
4

Ta førerens tillatelse test hos din lokale avdeling av motorvogner. Testen er administrert i to forskjellige former --- skrevet og online. Du bør ha en idé om hvilken form som fungerer best for deg før ankomst til motorkjøretøy avdeling, slik at du kan bevege deg gjennom linjen raskt.
5

Ha en kjøreopplæring plan stilt opp før du har fullført førerens tillate test. Selv om du ikke er pålagt å øvelseskjøre for et visst antall timer, vil du nå målet ditt raskere hvis du har en plan for hvordan du skal få denne erfaringen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/drivers-education/145212.html

Previous:
Next:

drivere Utdanning