Norge bil >> Biler >> driving Safety >> drivere Utdanning >> Content

Ting å vite om en skriftlig Permit Test i New Jersey

En person må være minst 16 år for å kjøre bil i New Jersey. Eventuelle første gang drivere må bestå en 50-spørsmål skriftlig kunnskapstest med karakteren 80 prosent eller bedre for å få en førerens tillatelse. Førere under 17 år som passerer testen får studenten lærendes tillatelse, som tillater dem å drive med tilsyn i minst seks måneder. Tillatelsen er gyldig i to år. Enhver sjåfør 17 år eller eldre som går opp til skriftlig eksamen mottar en undersøkelse tillatelse, noe som krever minst tre måneders veiledet kjøring. Det er også gyldig i to år. Forberedelse til Test

å bli klar for den skriftlige tillatelsen test, gjennom New Jersey Driver Manual. Manualen inneholder informasjon som er nødvendig for å bestå testen, sikkerhetsinformasjon og New Jerseys kjøring forskrifter. Søkere kan også gå online for å state.nj.us /mvc /lisenser for å ta en praksis eksamen som har testspørsmål fra Department of Motor Vehicles test. Prøven testen vil gi en karakter og korrekte svar for søkers referanse.
Hva som trengs for å ta testen

En 16-åring Søkeren må bringe bevis av innmelding i en driver opplæring kurs og et signert brev av samtykke fra foreldre eller verge. Hver test Søkeren må også være i stand til å bevise sin identitet ved å sende seks-punkts ID verifisering. Å passere verifisering, må søkeren ha en primær ID, som vil legge opp til fire poeng. Fire-punkts primære former for ID er et amerikansk pass, sivil fødselsattest, statsborgerskap sertifikat og adopsjonspapirene. En bekreftet kopi av fødselsattest fra New Jersey er også OK å bruke, men fotokopier vil ikke bli akseptert.

Å fullføre resten av 6-punkts ID verifisering, kan en søker bruke en amerikansk skole ID , som er verdt to poeng. Noen akseptable one-point dokumenter er et Social Security-kort, en minibank kort med søkerens ferdigtrykt navn og signatur, og en kontoutskrift. En minibank kort og kontoutskrift kan ikke brukes sammen. Dessuten kan en søker ikke bruke mer enn to ett-punkts former for ID. For en 6-punkts ID verifisering sjekkliste, gå til state.nj.us /mvc /Sertifisering /DocumentSelector /index.htm.
Tar Test

Den skriftlige tillatelse test kan tas på et motorkjøretøy Commission Driver Testing Center. Det er ingen kostnader å ta eksamen. Dersom søkeren ikke scorer minst 80 prosent, må han planlegge en tid for å ta testen på nytt og betale et gebyr for gjenerobre. Den skriftlige testen tilbys på engelsk så vel som spansk, fransk, kinesisk og flere andre språk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/drivers-education/145534.html

Previous:
Next:

drivere Utdanning