Norge bil >> Biler >> driving Safety >> drivere Utdanning >> Content

Slik Finn My DMV kontor

En Department of Motor Vehicles er et statlig drevet instansen som regulerer driften av motorvogner i denne plasseringen. Hvis du ønsker å kjøre en bil , må du besøke din nærmeste DMV gren og få et førerkort . Kart

Bla en karttjeneste som lar deg søke etter plassering , for eksempel Google Maps. I søkeboksen angir du ordene " DMV nær " ​​og en bestemt adresse . Nytten diagrammer DMV kontorer i forhold til adressen og gir tekst link som du kan klikke for å vise informasjon om det valgte DMV gren .
Nettstedet

Med din favoritt søkemotor , skriv inn navnet på staten etterfulgt av "Department of Motor Vehicles " for å vise lenker til relevante nettsteder. Dobbeltklikk på en kobling for å besøke referert side . Mange, om ikke alle, DMV nettsteder inneholder en søkefunksjon som lar deg søke etter kontorer etter adresse . Hvis ikke , inneholder nettstedet en liste over kontorer .
Person

Slå ditt telefonkatalogen hjelp og be om telefonnummer og adresse til DMV kontoret nærmeste yo posisjonen din . Operatøren kan gi informasjon og koble deg direkte eller tillate deg å skrive ned nummeret for senere tilkobling.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/drivers-education/145575.html

Previous:
Next:

drivere Utdanning