Norge bil >> Biler >> driving Safety >> drivere Utdanning >> Content

Hvordan skaffe et førerkort Online

Det er mulig å skaffe seg et førerkort på nettet, forutsatt at du har blitt tildelt en lisens tidligere i samme tilstand. Mange DMV steder, inkludert de i California, New York, Texas og Colorado, kan du fornye eller erstatte lisens på nettet. Andre stater som Arizona, gir mulighet for online erstatning, men ikke fornyelse. For å fullføre fornyelse eller utskifting prosessen, må du oppgi personlig informasjon som samsvarer med DMV poster. Hver statens DMV har regler om online lisens forespørsler, men det er umulig å fullføre en hvis du har en lærendes tillatelse eller et begrenset lisens. Du trenger
Current førerkort
personnummer
kreditt-eller debetkort
Vis flere instruksjoner
en

Forny lisensen din før utløpsdatoen . Noen stater krever online fornyelser skal være ferdig før utløpsdatoen. I andre stater, som New York, kan du fornye lisensen på Internett i inntil to år etter at den er utløpt. Alle stater vurdere kjører med et utgått lisens til å være en straffbar handling, straffes med en billett, fin og muligens lisens begrensninger.
2

Meld lisens mistet eller stjålet, hvis dette er tilfelle. DMV kan kreve at du sende inn en politianmeldelse. Hvis du ønsker å fornye lisensen, begynner ved å logge inn dmv.org eller statens DMV nettside. Noen statlige nettsteder krever at du registrerer deg før du bruker deres tjenester.
3

Klikk på "lisens"-kategorien i din valgte DMV nettside. Gå til "fornye" eller "erstatte", og følg instruksjonene. På dmv.org under "License & Registration"-fanen, velg "erstatninger" eller "fornyelser," så angir type (dvs. lisens, registrering, tittel). DMV Guide gir state-by-state informasjon om lisenstransaksjoner. For eksempel i Colorado, er online fornyelser begrenset til personer mellom 21 og 65 år. Andre stater krever at hvert sekund fornyet lisens gjøres i person, og flere forby online fornyelser for de som nylig har vært involvert i en ulykke eller begått en forbrytelse.
4

Svar på spørsmål om identitet, for eksempel som ditt personnummer, førerkort nummer, fødselsdato og adresse. Mange land forbyr deg i å fullføre en endring-of-adresse skjema på nettet. For de fleste fornyelser og utskiftninger, må du ha en up-to-date øye eksamen på posten.
5

betale gebyret. Alle DMV nettsteder aksepterer kredittkort. Noen godtar debetkort og selv e-sjekker. Avgifter varierer fra $ 10 i Illinois til $ 50 i Massachusetts. Din lisens skal komme i posten om to uker fra søknadsdato.
6

Sjekk statusen for ditt fornyelse eller utskifting programmet med jevne mellomrom. Hvis mulig, spore pakken inneholder den nye lisensen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/drivers-education/145566.html

Previous:
Next:

drivere Utdanning