Norge bil >> Biler >> driving Safety >> drivere Utdanning >> Content

Historien om null

Mer enn 53 millioner amerikanere har en eller flere fysiske funksjonshemninger. I det siste, hadde de beskyttelser ikke under loven for å sikre at de hadde tilgang til de samme tjenestene som en ikke-handikappet person. Det endret under Americans with Disabilities Act. En av delene i henhold til denne lov tar spesielt behovet for å ha handikappede parkeringsplasser. Civil Rights Movement

gjerder funksjonshemmede borgere vokste ut av Civil Rights Movement i 1960. Til tross for at tre store stykker av lovgivningen om sivile rettigheter ble vedtatt i løpet av dette tiåret ble handikappede borgere ikke inkludert som en beskyttet klasse av borgere. Det gjorde legge grunnlaget for fremtidig lovgivning men fordi sivile rettigheter lovgivning behandles hindre diskriminering og gjøre rom for lik tilgang.
Tittel VIII

Tittel VIII av Civil Rights Act av 1968 forbudt diskriminering i bolig på grunnlag av rase, religion, nasjonal opprinnelse og kjønn på personen som bor i huset. Behovet for lovgivning for å beskytte funksjonshemmede borgere ble anerkjent i 1988 når mennesker med nedsatt funksjonsevne og familier med barn ble lagt til avdeling VIII.
Progress

først versjon av Americans with Disabilities Act ble innført i kongressen i 1988. Det var et resultat av en rapport fra Statens råd for funksjonshemmede to år tidligere som anbefalte en omfattende lov som vil kreve like muligheter for funksjonshemmede borgere. En annen versjon av ADA ble innført året etter som flere endringer ble gjort og andre endringer vurderes. Senatet vedtok sin versjon på 7 september 1989, og Representantenes hus vedtok sin versjon 22. mai 1990. De to regninger deretter måtte bli forsonet å lage en omfattende regning.
ADA

president George HW Bush undertegnet ADA i lov 26 juli 1990. Tre tusen funksjonshemmedes rettigheter talsmenn, deltok medlemmer av Kongressen og andre tjenestemenn signeringen på South Lawn av Det hvite hus. Bush beskrev loven som "verdens første omfattende erklæring om likestilling mellom mennesker med nedsatt funksjonsevne, og bevis på USAs lederskap internasjonalt i årsaken til menneskerettighetene. Med dagens signering av landemerket Americans with Disabilities Act, hver mann kvinne og barn med en funksjonshemming kan nå passere gjennom en gang lukkede dører, i en lys ny æra av likhet, uavhengighet og frihet. "
parkering Forskrift

Innenfor loven er pkt. 4.6 Parkering og passasjer Laster soner. Det er denne delen som settes i bevegelse etableringen av parkeringsplasser reservert for funksjonshemmede sjåfører. Loven bestemte at områder som trengs for å være på den korteste ruten til en inngang, noe som betydde at de var de nærmeste områder til bedriftsmarkedet. Det har også bestemt at mellomrommene må være bredere enn vanlige parkeringsplasser med en midtgangen ved siden av dem, at mellomrommene ikke kan være i en bratt skråning og må være utformet som handikappede parkering.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/drivers-education/145455.html

Previous:
Next:

drivere Utdanning