Norge bil >> Biler >> driving Safety >> drivere Utdanning >> Content

Hvordan dekode en 1995 Dodge Neon er VIN nummer

Introdusert i 1995, er Dodge Neon en forhjulsdrevet kompakt bil som var erstatningen for både Dodge og Plymouth skygge sedanmodellene. Som alle post-1981 biler, er hver Neon lovpålagt å ha en VIN, eller "kjøretøy identifikasjonsnummer." Dette vises vanligvis på et klistremerke på bilens førerside dørkarmen eller på en tin plate på førersiden dashbordet under frontruten. VIN er en 17-tegns, alfanumerisk kode. Disse tallene og bokstavene angir detaljer om din Dodge Neon. Du trenger
VIN nummer
Vis flere instruksjoner
en

Locate VIN nummeret på Dodge din. Det vil være i eieren papirer hvis du fortsatt har dem. Hvis ikke, sjekk førersiden dørstolpen (åpne døren og se etter et klistremerke langs innsiden rammen). Hvis det ikke er der, se på utslipp klistremerke som ligger under panseret eller på frontruten.
2

Analyser karakter 1 for å forstå hjemlandet (en for USA, tre for Mexico) .
3

Analyser karakter 2 for å få gjøre (D eller B for Dodge, P for Plymouth, C for Chrysler).
4

Analyser karakter 3 å få bilen type (tre for en personbil).
5

Analyser karakter 4 for å forstå de sikkerhetstiltak (E for doble kollisjonsputer foran og aktive begrensninger).
6

Analyser karakter 5 for å få bilen linje (S for en Neon eller Neon Sport solgt i enten USA, Canada eller eksporteres; 6 for en Neon eller Neon Sport solgt i Mexico).
7

Analyser karakter seks for å få serien type (to for Baseline, 4 for Highline, 6 for en Sport, M for manuell SE BUX biler og A for Automatic BUX biler).
8

Analyser karakter 7 til får kroppen stil (2 for Coupe, fire for Sedan).
9

Analyser karakter 8 å forstå motortype (C for en 2.0L Enkelt Overhead Leder Cam, D for en 2.0L Double OHC og "?" for en 1.8L SOHC).
10

Ignorer tegn ni og ti. Karakter 9 er et kontrollsiffer benyttes for å bevise gyldigheten av VIN og forteller deg ingenting om Dodge Neon, mens karakteren 10 er modellen året (det vil alltid være S for 1995).
11

Analyser karakter 11 for å lære fabrikken hvor bilen ble bygget (D for Belvidere, Illinois eller T for Toluca, Mexico).
12

Noter tegn 12 gjennom 17. Disse representerer din individuelle bilens serienummer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/drivers-education/145359.html

Previous:
Next:

drivere Utdanning