Norge bil >> Biler >> driving Safety >> drivere Utdanning >> Content

Typer av audiovisuelt materiale

Integrering av audiovisuelt materiale gjør læringen mer interessant for både studenter og lærere. Det fremmer også kritisk tenkning og hjelper elevene beholde mer informasjon som de lærer. Audiovisuelt materiale inkludere bilder, lyd eller en kombinasjon av begge. Men integrering av audiovisuelt materiale er ikke bare et spørsmål om å vise materialet og la det bli med det, men å integrere audiovisuelle inn i læringsprosessen, og dette tar klassen planlegging og forhåndsvisning av audiovisuelt materiale. Flashcards

Flashcards til inneholde et visuelt element som kan legges til læringsprosessen. Mange læringsaktiviteter og spill er sentrert på visuelle flashcards som inneholder ord samt bilder. Vanligvis en spørrekort har et ord, problem eller konsept på den ene siden og svaret på den andre, men noen ganger den ene siden har et visuelt element, som er ventet å hjelpe deg å huske nøkkelen ide eller konsept.

Audio Recordings

Lydinnspillinger kan inneholde mange forskjellige typer saksområdet - samtaler eller dialoger, sanger eller sangtekster, student intervjuer, bøker eller historier - som alle gjør læringsprosessen mer interessant og gi en etappe opp til elevene som lærer best ved å høre. Lydbøker og historier motivere barn til å interessere seg for litteratur og kultur.
Videoer

Video kan bringe ny mening til et emne ved å gjøre det mer konkret og umiddelbar. Du kan finne videoer i mediebiblioteket eller du kan bestille dem fra pedagogiske kanaler som Discovery eller PBS. Å bruke video i klasserommet må du forhåndsvise det, avgjøre om hele videoen er hensiktsmessig og relevant eller bare deler av den, og finne ut hvordan å integrere den med annen relevant audiovisuelle eller trykksaker.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/drivers-education/145375.html

Previous:
Next:

drivere Utdanning