Norge bil >> Biler >> driving Safety >> drivere Utdanning >> Content

Hvordan kjøre en tysk Stick Shift

Å kjøre en tysk girstang kjøretøy er lik kjører noen annen stick shift. Noen av de mest populære tyske biler på veien - for eksempel BMW, Audi, Mercedes-Benz, Volkswagen og Porsche - er tilgjengelige med en manuell girkasse. Akkurat som andre manuell girkasse biler, lære å kjøre en vil ta tid og praksis, men etter at du har fått følelsen for bilen, kan du ta det ut på den åpne veien. Instruksjoner
Stoppet Begynn
en

Trykk på clutch med venstre fot og starte tenningen. Tyske biler med manuell girkasse vil ikke starte hvis clutchen ikke er deprimert.
2

Slipp nødbremsen.
3

Trykk clutchen hele veien ned og sette bilen i første gear med høyre hånd.
4

Rev bilen opp til 2000 RPM ved å trykke på gasspedalen med høyre fot. Dette er den riktige mengden av turtall som trengs for å flytte bilen fremover på et flatt underlag. Hvis du er på en høyde, må du kanskje rev motoren til så mange som 3000 RPM, avhengig av stigningen.
5

slipper clutchen sakte med venstre fot mens resterende på gasspedalen. Som clutchen slippes, vil de clutchplatene engasjere, forårsaker bilen å bevege seg fremover.
Endre Gears
6

Stopp akselererer bilen og trykker inn clutchen alle helt ned med venstre fot.
7

Shift inn det neste giret med høyre hånd på girspaken. For eksempel, hvis du er i første gir, trekk girspaken ned i andre. Hvis du er i andre gir, skyver girspaken opp i tredje gear.
8

slipper clutchen jevnt og fortsette å akselerere bilen før du må skifte til det neste giret. Tyske biler har mellom fire og seks gir.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/drivers-education/145456.html

Previous:
Next:

drivere Utdanning