Norge bil >> Biler >> driving Safety >> drivere Utdanning >> Content

Forskjellen mellom en klasse D & Klasse E Florida førerkort

Florida presenterer et unikt problem for sjåfører prøver å få en klasse D-lisens. Det er fordi delstaten Florida ikke har en. I stedet må sjåførene få en klasse E lisensen, som er i hovedsak den samme lisensen som andre stater kaller en klasse D, bare med et annet navn. Floridas Klasse E License

De fleste stater i USA kategorisere førerkort som 90 prosent trenger for å operere en standard bil eller lastebil som "Klasse D." Dette fører til litt forvirring når du prøver å finne ut hva forskjellen mellom en klasse D og klasse E lisensen er i Florida, fordi i den aktuelle staten, er det ingen klasse D-lisens. I stedet har de en klasse E lisens.
Definisjon av klasse E

Ifølge Florida Department of Highway Safety og Motor Vehicles, er en klasse E førerkort utpekt for bruk av sjåfører som skal operere, "Enhver ikke-kommersielle kjøretøyer med totalvekt (GVWR) Mindre enn 26,001 pounds, inkludert personbiler, 15 passasjer varebiler inkludert sjåføren, lastebiler eller bobiler og to eller tre hjul motor kjøretøy 50 cc eller mindre, for eksempel mopeder eller små scootere. " Dette betyr i utgangspunktet at en klasse E førerkort er hvilken type lisens som gjennomsnittlig person med en gjennomsnittlig bil eller lastebil må få. I staten New York, beskriver Department of Motor Vehicles klasse D-lisensen i hovedsak på samme måte. Sin hjemmeside sier at det er nødvendig for, "personbiler og lastebiler med en totalvekt (GVWR) på 26.000 pounds eller mindre."
For å legge til forvirring ...

Du kan kjøre på tvers av nettsteder som refererer til Floridas Klasse E lisens som et klasse D. Dette kan være et forsøk på å "oversette" for å unngå forvirring for resten av innbyggerne i USA som omtaler den som en klasse D lisens, men for de som prøver å ordne opp i delstaten Florida, det bare blander ting opp enda mer.
Så hva er en klasse E License ?

Ifølge Florida Department of Highway Safety og Motor Vehicles, er The Class E lisens for innbyggerne i Florida hvis kjøretøyet vil møte spesifikasjonene sitert ovenfor. Seksten-åringer holder denne lisensen er begrenset fra å operere et kjøretøy mellom klokken 23:00 og 6 am med mindre de er ledsaget av en passasjer som er minst tyve år, og som har et gyldig førerkort. Det eneste unntaket fra denne regelen er hvis sjåføren er på reise til eller fra jobb. Sytten-åringer har litt mer frihet: de kan ikke kjøre mellom 1 am og 5 am mindre ledsaget av noen som er minst tyve år og som har gyldig lisens, eller om de kjører til eller fra jobb
The Bottom Line
p Hvis du er bosatt i Florida og du trenger å få en ikke-kommersiell førerkort, vil du være ute etter å få en klasse E lisens, ikke en klasse D som du ville gjort i de fleste andre stater.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/drivers-education/145487.html

Previous:
Next:

drivere Utdanning