Norge bil >> Biler >> driving Safety >> drivere Utdanning >> Content

Hvordan Les Bil målere

Mange moderne biler er utstyrt med varsellys, i stedet for måle-systemer, så vi har kommet til å stole på de blinkende lysene for å advare oss mot problemer med våre biler. Men å vite hvordan du skal lese bilens målere kan bidra til å forhindre store motorproblemer. Disse trinnene er en primer for å lese dine målere. Instruksjoner
en

Unngå fartsbøter ved å holde et øye med den mest brukte gauge, speedometeret. Husk at hvis dekkdimensjon er forskjellig fra de opprinnelige dekk, vil speedometeret ikke lese nøyaktig. Skifte en overføring kan også påvirke speedometer opplesninger, men de fleste butikker er klar over dette problemet og løse problemet i den nye overføringen.
2

Sjekk din gassen måle nøye, som de fleste bilprodusenter manipulere måleren for å slippe langsomt til det sendes 3/4 av en tank, og deretter progressivt raskere ved frem til siste fjerdedel tanken. Bilprodusenter gjør dette for å gi inntrykk av at bilen har bedre gass kjørelengde enn det faktisk gjør.
3

Overvåk temperaturmåleren nøye for å hindre at motoren blir overopphetet. Hvis du legger merke til måleren flytte inn i den røde delen av måleren, er motoren overoppheting. Pullover til siden av veien og slå av motoren for å la den avkjøles. Overoppheting kan føre til alvorlig skade på motoren.
4

Få det beste drivstofføkonomi og best akselerasjon i en standard girkasse ved å lese din turteller, som måler hvor raskt motoren slås i turtall, eller omdreininger per minutt . Enten manuell eller automatisk girkasse, aldri kjøre motoren så fort at turtelleren når det røde feltet.
5

Sjekk oljetrykkmåleren regelmessig, som en motor som kjører uten oljetrykk, selv for mindre enn ett minutt, kan lett bli ødelagt. Ideelt sett vil trykket alltid lese i mid-range av måleren, verken høyt eller lavt. Hvis trykket leser høyt mens du kjører, eller begynner å falle under mid-linje, stoppe bilen så snart som mulig, slå av motoren og kontroller oljenivået.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/drivers-education/145091.html

Previous:
Next:

drivere Utdanning