Norge bil >> Biler >> driving Safety >> drivere Utdanning >> Content

Hvordan Switch Gears Med en Clutch på en ATV Mens Riding

terrengkjøretøy kan virke som en lettere å ri versjon av motorsykkelen. Tross alt, har ATV fire hjulene på bakken til enhver tid. Men om du rir på to eller fire hjul, må du vite hvordan du skal skifte en manuell girkasse, komplett med clutch, før du sykler hvor som helst på offentlige veier. Men frykt ikke, ny rytter - med litt trening, vil du være skiftende gjennom girene som en proff. Du trenger
ATV
Space for å øve
Vis flere instruksjoner
en

Få på ATV. Pass på at du sitter komfortabelt og i en trygg posisjon. Vri tenningsnøkkelen til "ON" posisjon, sette ATV i nøytral og trykke på startknappen for å starte ATV.
2

Pull i clutch hendel, som ligger på venstre styret, og trykker du på shifter ned i første gir. Sakte slipper clutchen til du føler det punktet hvor det actuates. Øv til du har en god følelse for dette stedet i spaken pull.
3

slipper clutchen sakte til du føler at ATV begynner å "trekke", og sakte ruller på throttle. Slipp clutch hendel helt til å begynne ridning i første gir.
4

Pull in clutchen når du når toppen av den første girserien. Skyv girspaken opp i andre gir posisjon. Sakte slipper clutchen og bruke gass, akkurat som å ta av i første. Du er nå i andre gir.
5

Fortsett skiftende på denne måten som du rir. Når du er klar til å forsinke eller stoppe, trekke i clutch, bremser med høyre hånd og høyre fot, og flytte girspaken ned gjennom girene. Slipper clutchen spaken sakte i hvert gir mens du jobber deg nedover girserien til en stopp.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/drivers-education/145318.html

Previous:
Next:

drivere Utdanning