Norge bil >> Biler >> driving Safety >> drivere Utdanning >> Content

Hvordan kjøre en bil uten ABS-bremser

Når du bremser , enten rutinemessig eller i et nødstilfelle , kan bremsene føre til at styringen av kjøretøyet for å låse. Blokkeringsfrie bremser er designet for å unngå dette ved å bruke bremsene og slippe dem raskt og regelmessig. På biler uten ABS-bremser , kan denne handlingen bli simulert med foten for å opprettholde så mye kontroll som mulig under oppbremsing . Instruksjoner
en

Forbered deg på å stoppe. Hvis det ikke er en nødsituasjon , men du fortsatt forutse problemer , tenke på den vanlige bremselengde på bilen din og begynne nedbremsing prosessen i god tid før dette. Hvis det er en nødsituasjon , må du aktivere bremsene så snart som mulig . I begge tilfeller må du ta foten av gasspedalen . Hvis du kjører en manuell girkasse , kan det ofte være godt å gire ned eller på annen måte frigjøre din nåværende gear.
2

Trykk bremsepedalen. Ikke trykk for hardt for lenge. Dette vil låse styring og føre til at du mister kontrollen. Hvis du er i en nødssituasjon og du må trykke på bremsepedalen med makt , gjør det, men sørg for at du bare gjøre dette for et brøkdels sekund.
3

Ta foten av bremsen pedal kort . Trykk inn og slipp pedalen igjen . Gjenta denne prosessen til du har kommet til en stopp. Dette kalles " pumping " av bremsene . Ved å pumpe bremsene for å unngå en rattlås , er det en mulighet for å opprettholde tilstrekkelig kontroll over kjøretøyet under krisesituasjoner .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/drivers-education/145322.html

Previous:
Next:

drivere Utdanning