Norge bil >> Biler >> driving Safety >> drivere Utdanning >> Content

Hvordan få en elev er tillate

De fleste amerikanske tenåringer telle dagene før de fyller kravet om å få sin lærendes tillatelse. Gjennomsnittsalderen kravet er 15 år gammel, men at kravet varierer avhengig av staten. For mange tenåringer, betyr en lærendes tillatelse mer frihet og fritid. For andre er det en måte å møte nye venner og /eller deres betydelige andre. Uansett hva motivene er for å få en lærendes tillatelse, er det flere ting som tenåringer må vite. Du trenger
Legitimasjon og Social Security-kortet
Briller eller kontakter, hvis du trenger dem, for å ta synstest
Waiver fra din kjøreopplæring lærer eller bekreftelse side som sier at du har bestått online test
Vis flere instruksjoner
en

Den vanligste måten å få en lærendes tillatelse er å melde deg på en kjøreopplæring klasse på videregående skole. Klassen er vanligvis delt opp i to deler. Det er en del opplæring i trafikkregler og veiskilt og en del kjøretimer. Etter å ha fullført dette kurset, vil du motta en fraskrivelse eller et Driver Education Student kursbevis, som sier at du har fullført 20 timer med kjøring

. Merk: Du kan også ta en fire-timers Traffic Law og substans Misbruk Education kurs og bestå online test som måler din kunnskap om trafikkregler og veiskilt. Du vil bli bedt om å skrive ut en bekreftelse side og betale et gebyr, som i gjennomsnitt $ 70.
2

Du kan enten gjøre en avtale eller gå til Department of Motor Vehicle (DMV) som en walk- i å få din lærendes tillatelse. Ta et tall når du ankommer, slik at du kan reservere en plass i køen. Du vil bli spurt om legitimasjon. Pass eller fødselsattest kvalifiserer som legitimasjon fordi de begge inneholder din fødselsdato. Du må også ta med Social Security-kortet.
3

Du vil bli bedt om å signere og betale gebyret for elevens tillatelse, noe som varierer avhengig av staten og er vanligvis 10 dollar. Dine foreldre vil også bli bedt om å signere. Du vil bli bedt om å ta en synstest, og en ansatt kan ta bildet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/drivers-education/145165.html

Previous:
Next:

drivere Utdanning