Norge bil >> Biler >> driving Safety >> drivere Utdanning >> Content

DMV Krav til Washington State

I de fleste stater Department of Motor Vehicles, eller DMV, oppsyn motorvogn lisensiering og registrering. Men i Washington, disse funksjonene er avgitt av Washington State Department of Licensing, eller DOL. Hver bit av informasjonen du trenger for å få et kjøretøy operatørens lisens, kjøretøy bilskilt eller fornye lisensen kategoriene er inkludert på sin nettside, www.dol.wa.gov. Komme ditt første førerkort Under Age 18

For å få et førerkort under 18 år, må du ha en instruks tillatelse i minst seks måneder. Du må vise frem Department of Licensing sertifikatet ditt fra førerens sikkerhet kurs som krever 30 timer med klasseromsundervisning og seks timer bak rattet, gi en signert Parental Authorization erklæringen, og bestå kunnskap, kjøring og visjon tester. Du må også gi dokumenter for å bevise alder, bosted og personnummer og betale lisensavgift.
Innhenting av en første lisensen 18 år og eldre

Sikkerhetskurs er ikke kreves for førere over 18 år gamle. Instruksjon tillatelser er nødvendig hvis du har planer om å trene på kjøring. Du må fylle ut og presentere et førerkort applikasjon som ber om grunnleggende informasjon, inkludert alder, personnummer og fysisk beskrivelse. Du må passere den kunnskapen test, førerprøven og visjonen test og betale lisensavgift.
Fornye Washington førerkort

Du kan fornye Washington førerkort online, i person eller per post. DOL sender et brev til sjåførene la dem vite det er på tide å fornye og hvis syn og andre tester er nødvendig. Hvis ingen tester er nødvendig kan du fornye nettet eller via post. Hvis du trenger syn eller andre tester du må fornye i person. Alle fornyelser inkluderer en avgift.
Nye Washington Plates til din bil

Du har 30 dager på å registrere bilen i Washington hvis du flytter fra en annen stat. Du kan gjøre dette ved post eller ved personlig fremmøte. Registrere bilen i person er en god idé hvis du er ny til staten. På denne måten kan faktisk snakke med en levende person. For å få de nye platene du må oppfylle alle de spesielle kravene som er oppført på DOL nettsiden for det aktuelle kjøretøyet. Du må passere utslipp som kreves i enkelte Washington fylker og betale lisensavgifter og registrering avgifter som gjelder for ditt kjøretøy.
Fornyelse bilen Tabs

Washington State Department of Licensing sender meldinger om fornyelse til bileiere i posten eller du kan registrere deg for e-post påminnelser. Forny fanene enten på nettet eller i person om DOL kontor. Du må vise gyldig førerkort. Din fornyelse varsel er ikke nødvendig, men ta det uansett. Ta med bevis bilen passerte utslipp test.
Spare Hodepine
p Hvis du planlegger å gjøre DOL virksomhet i person må du huske å ta med kontanter, en sjekk eller penger rekkefølge. Kredittkort og debetkort aksepteres ikke på DOL kontorer. Kredittkort og debetkort aksepteres online.Your parkering billetter må betales eller vil du ikke være i stand til å fornye bilen faner eller førerkort.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/drivers-education/145410.html

Previous:
Next:

drivere Utdanning