Norge bil >> Biler >> driving Safety >> drivere Utdanning >> Content

Slik starter Truck Driving Training

Lastebilsjåfører spille en viktig rolle i distribusjon av varer over hele USA For sitt arbeid mottar de en gjennomsnittlig timelønn på $ 18,62 ifølge US Bureau of Labor Statistics selv om mange er betalt av mile. Spesifikke kvalifikasjoner er nødvendig for å bli en lastebilsjåfør, men nesten alle kan være en del av dette yrket hvis de begynner med truckkjøring trening. Instruksjoner
en

Lær om krav for å være en lastebilsjåfør. Gjennomgå nettsiden til din statens avdeling av motorvogner (DMV) for å lese de spesifikke kvalifikasjoner til å tjene en kommersiell førerkort (CDL) og bli en lastebilsjåfør. Vurdere en annen jobb eller karriere hvis du har siste kjøring lovbrudd som en DUI eller flere råkjøring kostnader som forbyr deg fra å ha en CDL.
2

Finn et treningsprogram. Sjekk med lokalsamfunnet høyskoler og handel skoler for å lære om de tilbyr noen trening klasser eller programmer for folk interessert i å bli lastebilsjåfører. Ta kontakt med din DMV kontoret for å finne ut hva andre skoler og organisasjoner tilbyr CDL opplæring i staten.
3

Meld deg på truckkjøring trening. Fyll ut et innmeldingsskjema å melde seg på trening. Gi din nåværende førerkort til innmelding kontorist for dem å kopiere og legge til påmeldingsskjemaet. Selv om det er å foretrekke, er det ingen krav om å ha en high school diplom eller GED å få en CDL, men skoler krever en lesning test for å sikre at du er i stand til å lese dokumenter og veiskilt som lastebilsjåfør. Spør om logistikken av opplæringen for eksempel hvor du trenger å rapportere om den første dagen og hva du trenger å ta med deg.
4

betale for opplæringen. Bruk kontanter, en sjekk eller kredittkort for å betale avgifter for truckkjøring opplæring klasse. Besøk en lokal kontoret til statens arbeidsstyrke avdeling for å finne ut om Workforce Investment Act (WIA) midlene vil betale for trening hvis du er arbeidsledig.
5

Forbered deg på eksamen. Forstå at du må skaffe en lærendes tillatelse samt din CDL fra selve DMV kontoret. Har ekstra penger avsatt for disse eksamenene, som oppstår mot slutten av opplæringen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/drivers-education/145298.html

Previous:
Next:

drivere Utdanning