Norge bil >> Biler >> driving Safety >> drivere Utdanning >> Content

Viktigheten av Iført en Seat Belt

Før du bestemmer deg for at bilbelte ikke er viktig, sjekk ut disse grunner til at de bare kan redde livet ditt. Setebelter redde liv

Ifølge National Highway Traffic Safety Administration, kan bilbelte redusere sjansen for å få en dødelig skade med opptil 50 prosent.
Beskytt Your Body

En tre-punkts sikkerhetsbelte tilbakeholdenhet, lik de som finnes i forsetet på biler, beskytter kroppens indre organer. Den styrer også kroppens bevegelse fremover og holder bekkenet roterer i tilfelle en krasj. Rotasjon av bekkenet kan forårsake alvorlige tilbake injuries.Seat belter også minimere hodet kontakt og overdreven nakke bevegelse, noe som gjør det langt mindre sannsynlig at du får whiplash eller treffer frontruten.
Lagre deg penger

Unbelted krasjet ofre vanligvis bruke minst 50 prosent mer på sykehus regninger enn ofre som hadde på seg bilbelte, forårsaker mange helse og bil forsikringsselskaper å spørre om dette området av dine kjørevaner når du søke om coverage.The National Highway Traffic Safety Administration tall som bilbelte har lagret mer enn $ 585 000 000 000 i medisinsk behandling og relaterte kostnader siden 1975.
Barn

Barn med foreldre ikke bruker bilbelte er langt mer sannsynlig å ikke bruke bilbelte, ifølge NHTSA. Det er anslått at bare 34 prosent av barn med unbelted foreldre bruker bilbelte, selv om barn er en større risiko for skader i tilfelle av en bilulykke. Barn iført bilbelte under en bilulykke er 71 prosent større sannsynlighet for å unngå alvorlige skader.
Etter loven

Som i 2008, er New Hampshire den eneste staten uten en voksen bilbelte lov. Bøter i andre stater for ikke på seg sikkerhetsbeltet varierer fra $ 10 i South Carolina til $ 200 i Texas.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/drivers-education/145146.html

Previous:
Next:

drivere Utdanning