Norge bil >> Biler >> driving Safety >> drivere Utdanning >> Content

Hvordan bli en skole Bus Driver i North Carolina

Hvis du bor i Nord-Carolina og er en lisensiert sjåfør, kan du være kvalifisert til å bli en skole bussjåfør i staten. En lisens for å kjøre en skolebuss i North Carolina er en type CDL lisens. For å få lisens til å kjøre en skolebuss i North Carolina, er det noen flere krav enn det er for en vanlig førerkort. A North Carolina skolebuss førerkort vil tillate deg å kjøre en skolebuss for både offentlige og private skoler. Instruksjoner
en

Få en North Carolina førerkort hvis du ikke allerede har en. Du må ha bevis på bosted for å få en North Carolina førerkort. Dette må være noe med ditt navn og North Carolina adresse på den, for eksempel en leilighet leieavtale eller en strømregning.
2

Møt andre krav til dokumentasjon ved å ha bevis på alder, legitimasjon , en original Social Security-kortet, bevis på ansvarsforsikring og bevis på en klar kjøring posten. Din nåværende konsesjon, en fødselsattest og et pass kan brukes om bevis på alder og legitimasjon.
3

gjennomgå en fysisk som tester ditt syn, hørsel, reaksjonstid og generell helse . North Carolina skolebuss drivere må være fri for psykisk eller fysisk sykdom som kan påvirke deres evne til å kjøre en skolebuss.
4

Meld deg på en tre-dagers "School Bus Driver Training"-klassen. Etterpå, ta kunnskapen test og passerer med minst 80 prosent. Slik planlegger din klasse, besøk din lokale North Carolina DMV kontoret. Plasser som er ledige på North Carolina DMV hjemmeside (se Ressurser).
5

planlegge litt bak-hjulet trening med en driver utdanning spesialist. Sett opp treningen ved å besøke din lokale North Carolina DMV kontoret eller nettside (se Ressurser). Etterpå har tatt og bestått ferdighetstest. Når du passerer, vil du bli gitt en ferdigstillelse sertifikat.
6

Ta papirene fra sjåføren utdanning spesialist til din lokale North Carolina DMV førerkort sensor. Du vil bli utstedt en CDL-B med P og S påtegninger, som er det du trenger for å kjøre en skolebuss i North Carolina.
7

Presenter din nye CDL-B lisens med P og S påtegninger til en inspektør, rektor, transport direktør eller styret i utdanning. Du vil bli gitt NC School Bus Driver Pocket Card, som fungerer som din skole bussjåføren sertifikat.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/drivers-education/145349.html

Previous:
Next:

drivere Utdanning