Norge bil >> Biler >> driving Safety >> drivere Utdanning >> Content

Hva er på en elev er tillate Test?

Søker om elevens tillatelse som første skritt mot å lære å kjøre er en overgangsrite for mange tenåringer. Siden så mange som 70 prosent av de som tar testen mislykkes det første gang, er det verdt å være godt forberedt for å bestå testen. Krav

Hver stat har ulike regler for når du er berettiget til å søke om en elev tillatelse og ta testen. I enkelte stater kan du ta testen så unge som 14.5, men i andre land kan du må være 17 eller 18 år. Du må ha legitimasjon, ditt personnummer, en samtykkeerklæring signert av en forelder og betaling. Enkelte stater, som California, krever også bevis for innmelding i driver-utdanning klasser. Du vil også være nødvendig å passere en visjon test.
Få det du trenger for å studere

Avhengig av staten, kan du få din lærendes tillatelse hefte ved å gå til den lokale Department of Motor Vehicles (DMV) eller laster ned heftet fra Internett. Elevens tillatelse heftet blir din studieopplegg for testen.
Hva du trenger å vite

Spørsmålene om lærendes tillatelse tester i de fleste stater er generert av datamaskin. Dermed kan du ikke forutsi naturen eller type spørsmål vil du bli bedt om å svare på. Du må vite svarene på spørsmålene i hver del av heftet. Mange stater tilbyr gratis praksis tester på baksiden av heftet og på nettet.
Typer spørsmål

Du vil bli spurt om reglene i veien. Disse inkluderer slike ting som fartsgrenser, rett-på-veis regler, og hva du skal gjøre i tett trafikk, dårlig vær, rundt fotgjengere eller i nærheten av jernbanesporene. Du må vite hvordan du skal svinge riktig, hvordan du bruker de utpekte kjørefelt, regler om trafikk-signaler og setebelter, og hva vegoppmerking mener.
Andre kategorier av spørsmål

Kunnskap skaper trafikkfarlige situasjoner er det viktig å gjøre deg til en god sjåfør. Du må kjenne de siste lover, for eksempel "no texting" lov som nylig har gått i mange stater. Kjøring i ulike typer forhold, inkludert nødhjelp er dekket i denne kategorien. Parkering, driving tips, helse og sikkerhet spørsmål kan også vises på testen. Testen er også sikker på å dekke økonomisk ansvar, ulykker og narkotika og drikking. Kjenne kravene for å registrere en bil er også en del av testen.
Tar Test

Når du har nøye studert heftet og gjennomført og bestått flere praksis tester, du er klar til å gjøre en avtale på din lokale DMV for å ta testen. Testen vil være i en multiple choice format. I noen stater, hvis du ikke klarer elevens tillatelse test, vil du få lov til å gjenerobre den umiddelbart opp til tre ganger. I andre stater, må du vente en periode før de blir tillatt å ta testen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/drivers-education/145189.html

Previous:
Next:

drivere Utdanning