Norge bil >> Biler >> driving Safety >> drivere Utdanning >> Content

Gratis Defensive Driving tips

Defensiv kjøring tips for driveren kan finnes over hele internett for gratis fra organisasjoner som Department of Motor Vehicles til private forsikringsselskaper organisasjoner. De har alle en egeninteresse i å holde alle sjåførene informerte, våken og trygg. Spesielle innledende sikkerhetskurs har selv blitt utviklet for den nye tenårene driver og eldre til å hjelpe hjelpe dem med spesielle omstendigheter som bare de kan støte på. Alle kan dra nytte av et oppfriskningskurs i frie defensive driving tips uansett hva deres alder, kjønn eller slektning kjøreopplevelse. Den "Both Ways" Rule
Noen knutepunkter krever sjåføren å se i begge retninger.

Når du ankommer en blind kryss eller et stoppskilt, bør føreren alltid se begge veier for å sjekke kryss trafikk før du fortsetter, uansett om de har forkjørsrett eller ikke.
Se fremover

alltid være 10 til 12 sekunder foran bilen. Sjekk din horisont, se hva som er utenfor bilene foran deg, og hva som kan skje videre opp veien. En ulykke kan være i gang eller nettopp har skjedd, noe som vil plassere deg i nærheten i løpet av sekunder, noe som fikk deg til å reagere nesten umiddelbart. Tenk fremover.
Signaling

Lag dine intensjoner klart ved å signalisere i god tid når du svinger, stopper og feltskifte. Hvis du har opplevd en punktering eller motorstopp mens på motorveien, indikerer det ved å slå på beredskap blinklysene lar andre få vite av knipe. Hånd signalering i forbindelse med blinklys gir ekstra advarsel til andre drivere av dine intensjoner.
Bakfra

alltid justere bakfra og sidespeilene for optimal visning av bakre trafikk. Holde dem rene og monterer tiltrukket og sikre. Den "blind" spot må sjekkes kort fra over venstre og høyre skulder ved skifte manøvrer, som for eksempel sammenslåing med trafikk og feltskifte. Kjøretøyene kan forbli skjult i blindsonene, du må få øye på dem før du endrer bilens posisjon
spenne opp

Sikkerhetsbelte begrensninger Det skal til enhver tid, slik det kreves. ved lov, noe som betyr at bæresele variasjon må være fullt installert over den midtre delen av legemet. Barn må ligge i godkjente barneseter, riktig plassert og festet i bilen.
Speed ​​og Timing

Følg alle fartsgrenser i byen eller på motorveier. Ikke bakluke andre kjøretøy. La deg selv god plass til å manøvrere i tilfelle av en plutselig ulykker fremover. Riktig avstand mellom kjøretøyene gir føreren tilstrekkelig reaksjonstid for å unngå kollisjoner og farlige manøvrer.
Destination Sobrietry

Planlegg turer eller utflukter med hjelp av riktig kart eller GPS, dersom bilen har en slik evne. Vet på forhånd hva ruter du vil ta og turnoffs du vil bruke. De fleste ulykker skyldes biler som tregere fordi deres sjåfører har blitt konsumert av en tilstand av ubesluttsomhet eller panikk, eller de har blitt tapt og desorientert. Distraksjoner tar førerens oppmerksomhet bort fra åstedet, compounding andre faktorer i ligningen som kan føre til en ulykke.
Driver Courtesy

Når du er i tvil om forkjørsrett , gi den andre sjåføren fordelen av tvil og overgi forkjørsrett. Ofre noen sekunder av din tid kan gjøre ting gå mye mer jevnt og organisert hvis du ikke jag din kjøring praksis. Ikke krev spesielle privilegier bare fordi de eksisterer. Hvis noe virker usikker, ta den trygge og trege veien.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/drivers-education/145555.html

Previous:
Next:

drivere Utdanning