Norge bil >> Biler >> driving Safety >> drivere Utdanning >> Content

Hvordan velge Driver Education Program for en Teen

Den største trusselen mot din tenåring liv er ikke alkohol, narkotika eller enda gruppepress - det er å være bak rattet i en bil . Hvert år , nesten 6000 tenåringer mister livet på grunn av bilulykker . De yngre tenåringen din er, jo mer utdanning han trenger før du får ut på veien . Det er viktig å velge en Driver Education Program for tenåringen din som hjelper dem å ta ansvarlige beslutninger på veien og holder dem trygt . Instruksjoner
en

Spørre om gratis statlig sponset førerens kurs på din tenåring high school. Fullføre programmet , som vanligvis varer i 1 til 2 uker. Motta et sertifikat som gjør at din tenåring kvalifisert for en elev tillatelse.
2

Oppsøke en kjøreopplæring program i telefonboken . Se etter et akkreditert program som fokuserer på undervisning din tenåring reglene i veien. For å få en lærendes tillate at tenåringen må bestå en skriftlig test.
3

vurdere online drivere utdanning kurs . Det er vanligvis ikke noe one-on -one engasjement eller på veien bistand som tilbys . Fordelen for disse kursene er at de er rimeligere enn private kurs eller andre driver opplæring skoler.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/drivers-education/145095.html

Previous:
Next:

drivere Utdanning