Norge bil >> Biler >> driving Safety >> drivere Utdanning >> Content

Hva er en Dot Test for lastebilsjåfører?

En DOT, eller Department of Transportation, er test administreres av stater for sjåfører som opererer semi-trucks, eller traktor-tilhenger rigger. Dessuten testes kompetanse og kunnskap om sjåfører som opererer kommersielle kjøretøyer. Federal Oversight

The Federal Highway Administration utsteder standarder for testing og hver stat forvalter testen, ifølge fmcsa.dot.gov.
Classifications

Lisenser består av tre klasser: Klasse A for bilkjøring enn £ 26,001. og tauing i overkant av £ 10 000, klasse B for kjøretøy enn £ 26,001. og tauing i henhold £ 10,000;.. og klasse C for sjåfører som frakter mer enn 16 passasjerer eller farlige materialer

Andre tester

Noen DOT tester kan kreve ulik standarder. Å kjøre en traktor-tilhenger med en dobbel trailer kan kreve bare en kunnskapstest, men kjører en multi-passasjer er sannsynligvis kreve kunnskap og ferdigheter testing.
Test Innhold

Tester består vanligvis av en 30-spørsmålet generell kunnskap eksamen, med et minimum score på 80 prosent er nødvendig, og en drivende ferdighetstest.
Hvem Gir testen?

Trening fasiliteter, for eksempel lastebil skoler, eller private selskaper kan utstede tester så lenge det er den samme eksamen godkjent av staten.
Diskvalifikasjon

Bestått DOT test betyr ikke nødvendigvis at man kan kjøre et nyttekjøretøy. Statlige etater kan diskvalifisere drivere for mange grunner, som for eksempel fyllekjøring overbevisning.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/drivers-education/145290.html

Previous:
Next:

drivere Utdanning