Norge bil >> Biler >> driving Safety >> drivere Utdanning >> Content

Hvordan erstatte bakbremsene på en Volkswagen MK4 GTI

The MKIV VW GTI var fjerde generasjon av denne populære, allment elsket modell og fortsatte tradisjonen med en morsom å kjøre, praktisk og pålitelig tysk kombikupé. Bremsene på en MKIV GTI bør byttes ca hver 10 000 miles. Dette er en jobb som kan gjøres av en profesjonell butikk eller av rimelig erfarne hjem mekaniker. Du trenger
Socket sett og skralle
Phillips skrutrekker
gummihammer
VW Caliper verktøy
Brake renere
Rags
Nye bremseskiver
Nye bremseklosser

Vis flere instruksjoner
en

Park VW på et flatt og jevnt underlag. Plasser den i gir, men vil ikke engasjere i nødbremsen. Løsne mutrene som holder bakhjulene på plass. Heve bilen med et gulv jack og senk den ned bukker. Ta av bakhjulene og sette dem ut av veien.
2

Fjern bremsekalippernes fra bøylen carrier ved å fjerne de to boltene som holder bøylen på. Bruk en 13 mm dyp-kontakten for å fjerne bolten og en 15-mm fastnøkkel til å holde den flate siden av bolten til at den ikke roterer mens du løsner det. Skyv bøylen ut av rotoren. Fjern de indre og ytre bremseklossene.
3

Fjern bøylen carrier ved å fjerne de to boltene som holder den på med en 8-mm sekskantnøkkel. Fjern skruen som holder rotoren på med en stjerneskrutrekker. Sug skruen med WD40 hvis det er frosset på. Trekk rotoren rett ut av navet for å fjerne det. Du må kanskje gi rotoren et trykk bakfra for å frigjøre den.
4

Spray brems renere på navet og caliper og tørk dem ned med en fille. Plasser den spesielle caliper verktøyet på bøylen stempelet og deretter bolt bøylen transportør og bøylen på igjen. Dette vil holde bøylen i ro mens du trekke stempelet. Stram verktøy i henhold til instruksjonene som fulgte med det før bøylen er helt tilbaketrukket. Fjern bøylen og transportør igjen.
5

Skyv den nye rotoren på navet og installer og stram skruen med skrutrekkeren. Installere bøylen transportør. Skyv den nye bremseklosser på plass på rotoren slik at hakkene på carrier holder dem på plass. Skyv bøylen over bremseklossene og stram så kalipperens bolter. Sjekk alle boltene for stramhet. Gjenta trinnene over for motsatt side av bilen.
6

Sett hjulene. Senk bilen til bakken. Brudd i de nye putene i henhold til puten produsentens anvisninger. Dette innebærer som regel noen få konsistente, men rask stopp fra 60-mph til en full stopp.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/drivers-education/145436.html

Previous:
Next:

drivere Utdanning