Norge bil >> Biler >> driving Safety >> drivere Utdanning >> Content

Hvor kan du ri en moped?

Per definisjon er en moped en motorisert pedal sykkel. Historien om mopeden er nesten like gammel som den forbrenningsmotor. Siden sykler var rundt før biler, tok det ikke lang tid for noen å integrere en bensindrevet motor på en sykkel. Mopeden motor er vanligvis 50 kubikk centimeter forskyvning eller mindre og er assistert av bevegelse av pedalene. Dette begrenser hvor fort mopeden kan reise. Moped Lover

De fleste av de 50 amerikanske statene forby moped --- og sin fetter scooter --- fra å bli brukt på riksveier og turnpikes hvor bilen ville bli et hinder for biler som kan reise på fartsgrenser. Selv scootere har en litt annen klassifisering enn mopeder og noen kan reise så fort som fartsgrensen, er de fortsatt forbudt for utdanningen og veibom reise. Mopeder ofte er dekket av sykkel lover på veier som tillater dem. Roadside reise i flyten av trafikk er tillatt. I de fleste byene, kan mopeden brukes direkte på veiene så lenge den motoriserte sykkelen kan overholde fartsgrenser, vanligvis 25 til 30 miles per time. Når mopeden ikke kan opprettholde fartsgrensen, bør det bli kjørt til siden av veien slik at gjennomgangstrafikk kan passere unobstructed.Many stater bruke forskjellige lover til moped registrering, lisensiering og forsikring. Men de fleste bruke de samme prinsippene om når og hvor du kan bruke en. Eldre moped modeller ofte ikke nok belysning for nighttime reise, og som sykler, ble forbudt fra å bli drevet etter mørkets frembrudd.
Scootere

Moped popularitet har gjenopplivet i løpet av denne lavkonjunktur. Som bensin prisene har steget, har folk søkt en mer rimelig og effektiv måte å pendle. Større motorer ble tilgjengelige for scootere (opp til 800 cc), som plasserte scooter inn i en motorsykkel klassifisering. Selv scootere er en annen type motorisert sykkel enn en motorsykkel eller moped, mange scooter produsenter solgte dem under moped klassifisering. Mindre motor scootere måtte overholde de samme lover som moped sykler. Større-motor scootere ofte nødvendig motorsykkel lisenser, men fortsatt ble forbudt fra utdanningen reise. Scootere oftest bruker et ikke-pedal elektrisk start, i motsetning til moped, som kan være sveiv-startet av tråkkbevegelsene. Et nytt kallenavn for liten motor scootere som ikke har pedaler er noped.
Før du kjører

Før hopping på din moped eller scooter og tar det ut for en tur, sjekk med din by og stat for eventuelle restriksjoner på kjøretøyet. Noen stater krever hjelmer og øye utstyr, for eksempel briller eller briller. Noen krever motorsykkel eller spesielle scooter /moped lisenser eller opplæring. Noen land forbyr passasjerer på bilen med mindre det er en andre plass som leverer foten stopper for passasjeren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/drivers-education/145229.html

Previous:
Next:

drivere Utdanning