Norge bil >> Biler >> driving Safety >> drivere Utdanning >> Content

Slik Pass DMV Permit Test

Mange ser frem til å lære å kjøre gjennom hele barndommen. Komme ditt lærendes tillatelse er et spennende skritt på veien til å bli en lisensiert sjåfør. Mange land krever student drivere for å ta en tillatelse test før det innvilges en kjøretillatelse. Slike tester undersøke et utvalg av informasjon, fra reglene i veien, tegn og symboler og kjøring teknikker på andre spørsmål om sikkerhet. Det er mange ting du kan gjøre før å skjerpe dine kunnskaper og passere DMV tillatelse test. Instruksjoner
en Forskning testen du skal ta før du begynner å studere.

Lær mer om tillatelsen test for staten. Ettersom enkelte land ikke engang krever en tillatelse test. De som gjør vil inneholde informasjon om testen og hvilken type kunnskap vil du bli testet på. The Department of Motor Vehicle hjemmeside viser en liste som inkluderer DMV og tillatelsen informasjon for hver stat. Ved å klikke på tilstanden din, kan du lære mer om den testen du skal ta, slik at du kan fokusere på det du trenger å vite.
To Your statens førerens håndboken inneholder mye informasjon som vil bli inkludert på tillatelsen din test.

Study fra statens sjåførens manual. Du kan få en kopi på nettet eller på et område DMV kontor. Disse manualene inneholder viktig informasjon om trafikkregler, kjøreteknikk, skilt, ulovlig kjøring atferd og defensiv kjøring. Mens du leser slike opplysninger laden materialet kan være utfordrende, kan det være mye mer håndterlig når det er brutt ned i mindre biter. Les i 30 minutter, og deretter ta en pause. Du vil kunne fokusere bedre og beholde mer informasjon.
3 Du kan lære mye av å se en annen person stasjonen.

Få i en bil med en lisensiert voksen sjåfør, selvfølgelig. Som hun kjører, observere førerens teknikker, for eksempel signalering, snu, passerer biler og parkering. Når du passerer et tegn, se om du vet hva det betyr. Hold et øye for utfordringene i kjøring, for eksempel dårlige forhold og andre drivere. Selv om du ikke ønsker å være en distraksjon, stille noen spørsmål om kjøring og teknikken kan også være nyttig. Forhåpentligvis vil se en voksen kjøring gi liv til fakta du har studert i manualen.
4

Lag flash-kort. Ved hjelp av førerens manualen som referanse, lage flash kort av tegn og andre fakta. Flash-kort gjør det morsomt og enkelt å teste deg selv. Eller enda bedre, ta en venn som også behov for å studere og ta svinger testing hverandre.
5 Tar en praksis eksamen lar deg se hvilke typer spørsmål du finner på den virkelige tillatelse test.

Practice ta testen med en praksis eksamen. Mange statlige DMV kontorer har en praksis test på deres hjemmeside. Finn din statens praksis eksamen. Se hvordan du gjør det. Finne ut hvilke typer spørsmål du må studere mer og hvilke områder du er den sterkeste i.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/drivers-education/145564.html

Previous:
Next:

drivere Utdanning