Norge bil >> Biler >> driving Safety >> drivere Utdanning >> Content

Oklahoma Førerkort Krav

The Oklahoma Department of Safety håndhever lover om bruk av kjøretøy i staten, samt regulering av førerkort, eksamener og trafikksikkerhet. Førerkort eksamen stasjoner er plassert over hele staten og gi Oklahoma innbyggere med muligheten til å ta skriftlig og førerprøve, samt få førerkort fornyelser og overføringer. Legitimasjon

Beboere som søker om en Oklahoma førerkort må fremvise dokumenterte bevis på deres lovlig opphold i USA. Denne loven gjelder for nye innbyggere, første gang drivere og nåværende Oklahoma førerkort holdere som søker for en oppgradering til deres sertifikat klasse. Dokumenter som blir brukt til Department of Safety må inneholde bevis på søkerens fulle juridiske navn, fødselsdato og juridisk status og kan inkludere en fødselsattest eller pass. Sekundære dokumenter kan være personnummer kort, skole IDer, velgernes ID-kort, militære ID-er og tittelen eller registrering av personens kjøretøyet. Oklahoma beboere som ønsker å fornye utgåtte lisenser må gå til et førerkort eksamen Station eller til en tag sensor for å gi sine bevis på US bosted.
Gradert førerkort

Oklahomans 15 til 18 år søker om førerkort må fullføre alle faser av statens Gradert førerkort program. På 15, kan tenåringer melde deg på et godkjent kjøreopplæring program gjennom sin videregående skole eller fra en lisensiert kommersiell kjøreskole. Tenåringer som ikke har tilgang til noen av disse programmene kan delta i en state-godkjent Parent-Lærte Driver Education kurset. I denne fasen, den Oklahoma førerkort krav tillater 15-åringer å kjøre bare mens ledsaget av en sertifisert kjørelærer mens du mottar instruksjon.

Tillatelser og konsesjoner

Tenåringer registrert eller som har fullført kjøreopplæring trening kan få en lærendes tillatelse i en alder av 15 1/2 etter å ha passert en skriftlig kjøring eksamen og en visjon eksamen. De kan kjøre så lenge de har en lisensiert sjåfør 21 år eller eldre i bilen med dem. De som er 16 kan få en lærendes tillatelse og drive med tilsyn etter å ha passert de nødvendige eksamener uten å fullføre kjøreopplæring trening først. Etter seks måneder, kan lærendes tillatelse holdere få en intermediærrisiko-førerkort etter å ha minst to års veiledet kjøreopplevelse med et minimum av 50 timer, inkludert 10 timer på natta kjøring. Førerens konsesjonskrav for denne fasen inkluderer passerer en kjøreferdigheter test og ikke har noen trafikk overbevisning. Mellomliggende lisenshaverne kan få en ubegrenset lisens etter seks måneder, eller ved fylte 18 og passerer all kjøring og visjon tester.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/drivers-education/145583.html

Previous:
Next:

drivere Utdanning