Norge bil >> Biler >> driving Safety >> drivere Utdanning >> Content

Arkansas State Police Seat Belt Laws

Seter belter ikke bare redde liv, de ofte hindre varig skade til sjåfører og passasjerer som overlever. Ved hjelp av dem har noen ganger vært vanskelige å selge, men trafikken statistikken utarbeidd siden midten av 1970-tallet gjør en overbevisende sak å spenne opp. USA har nå om lag 75 prosent samsvar med setebelte lover. Likevel henger det bak slike industrialiserte land som Storbritannia, Tyskland, Sverige og Canada, som har om lag 90 prosent compliance. Seat Belt forordning

Arkansas har vedtatt primær bilbelte lovgivning som trådte i kraft 30. juni 2009. Før den tid, kunne State Troopers sitere en driver eller forsetepassasjer kun hvis sjåføren ble stoppet for en annen forseelse, som fartsovertredelse, unnlatelse av å gi eller kjøring i beruset tilstand. Alle barn under 15 år må være spent i et barnesete i bil.
Barneseter
Child Safety

I en to-års periode mellom 1997 til 1999 ble 93 Arkansas barn som ikke var iført begrensninger drept på riksveiene, 25 av dem varierer i alder fra spedbarn til fire år og 68 mellom 5 og 15 years.Arkansas loven krever nå at alle barn under 15 år må være spent opp i et motorkjøretøy. Barn som er yngre enn 6 år eller som veier mindre enn 60 kg. må være i godkjente barneseter. Barn 12 og under skal ri i ryggen seat.There er mange gode bilseter, men de med en fem-punkts sele gi barnet snuggest passform og gir den mest beskyttelse. Front justerbar gjør det enklere å justere stroppen etter at barnet sitter i setet.
Enforcement

vurdere Enkelte stater setebelte brudd et bevegelig brudd som kan resultere i poeng på drivere lisenser, og kanskje en økning i forsikring priser. Arkansas er i gruppen av stater som vurderer setebelte brudd en forseelse, og bøter kan variere fra $ 20 til $ 200. Statspolitiet håper å overbevise sjåfører og passasjerer å bære sine setebelter og holde barna skikkelig gjennom en prosess med utdanning. I tillegg bruker Arkansas de åtte-dagers periode rundt Memorial Day til å kjøre på den, eller Ticket-program, en bil sikkerhet initiativ, når setebelte lover håndheves mer tungt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/drivers-education/145412.html

Previous:
Next:

drivere Utdanning