Norge bil >> Biler >> driving Safety >> drivere Utdanning >> Content

Hvordan ta førerprøven Online

Mens mange stater fortsatt krever at du tar din skriftlige førerprøven fra innenfor de fire veggene i din lokale Department of Motor Vehicles ( DMV ) , er noen stater flytter til online testing for å spare tid og skrives ut materialer. Selv om staten ikke tillater deg å ta den skriftlige prøven på nettet, kan du finne en rekke praksis tester som vil hjelpe deg i forberedelsene til the real thing . Instruksjoner
en

Ring din lokale DMV og spørre om staten gjør det mulig å ta den skriftlige førerprøven på nettet . Hvis den gjør det , be for nettstedet, hvilken informasjon og materialer du trenger for å forberede seg til testen , og hvorvidt du trenger å ta det før eller etter selve førerprøven .
2

Study for teste på forhånd, og samle alle materialer og nødvendig informasjon sammen før du tar testen . Planlegger å ta testen på et tidspunkt da andre ikke enkelt kan avbryte deg og på et sted med pålitelig Internett-tjeneste. Hvis testen er tidsbestemt , trenger du ikke ønsker å mislykkes testen fordi du mistet din Internett-tilkobling eller fordi du måtte stoppe testen til å håndtere noe annet.
3

Skriv ned din testresultater hvis DMV nettstedet gir dem til deg . Hvis du ikke ser en umiddelbar resultat , ring din DMV kontoret for å finne ut når du kan forvente å vite hvor godt du gjorde på testen . Foreta handlinger som kreves av deg ved gjennomføring av test for å enten få eller fornye lisensen i den tilstanden.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/drivers-education/145565.html

Previous:
Next:

drivere Utdanning