Norge bil >> Biler >> driving Safety >> drivere Utdanning >> Content

Hvordan passere en Auto Inspeksjon

Passerer en automatisk inspeksjon er nødvendig for alle biler som er kjørt med offentlige veier i USA. Den viktigste delen av testen for alle kjøretøy er bestått utslipp test. Andre vernerunder utføres, slik som å sjekke dekkene, vindskjerm, lys og kroppen paneler. Noe som anses uegnet for veien vil mislykkes en inspeksjon, men de fleste problemer har enkle løsninger. Du trenger
Phillips-skrutrekker
flat skrutrekker
Replacement pærer
Ruler
New dekk
Vis flere instruksjoner
1 < p> Inspiser eksosanlegg på bilen. Det skal ikke være noen eksos lekkasjer, som kan bli hørt hvis kjøretøyet er i gang. Lyddemperen bør være i god form og ikke har blitt endret på noen måte. Skift ut lyddemperen hvis det ble tuklet med, ellers vil mislykkes utslipp test utført av auto inspektør. Rengjør luftfilteret plassert i motorrommet.
2

Slå på og sjekke alle bilens lys, inkludert frontlykter, brights, snu signaler og bremselysene. Erstatte lysene som er brent ut. Fjern lyset som beskrevet i bilens instruksjonsbok. Avhengig av bilen, en Phillips-head eller flat skrutrekker kan være nødvendig å fjerne skruer eller pop ut klipp som holder pærene på plass. Kast den utbrente pæren.
3

Inspiser slitebanen på dekk. Dekk som har mindre enn 1/16th på en tomme av slitebanen må skiftes ut. Sjekk slitebanen nivå ved hjelp av en linjal. Bytt ut slitte dekk med nye på et dekk verksted.
4

Inspiser frontruten for store sprekker. Glass som har mindre chips vil passere inspeksjon. Bytt frontruter som har store sprekker, som utgjør en fare for passasjerene i bilen. Autoriserte glass verksteder kan erstatte frontruter som må skiftes eller fylle små sprekker ved hjelp av en epoxy.
5

Bytt karosserideler som faller ut av kjøretøyet. Et kjøretøy med svært skadet karosserideler, for eksempel en hengende støtfanger vil ikke passere inspeksjon.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/drivers-education/145466.html

Previous:
Next:

drivere Utdanning