Norge bil >> Biler >> driving Safety >> drivere Utdanning >> Content

Hvordan skrive ut en CDL Study Guide

Hver stat regulerer utstedelse av kommersiell førerkort . Disse lisensene tillater føreren å kjøre kjøretøyer som brukes til transport av varer over statsgrenser . Innhenting av en CDL er mer involvert enn å få en grunnleggende førerkort , og søkere bør være forberedt på å studere et helt nytt sett eller krav. Det er lett å laste ned en studie guide. Instruksjoner
en

Åpne nettleseren og laste ned den nyeste versjonen av Adobe Reader dersom du ikke har det . Adobe Reader er et gratis program som vil tillate deg å åpne PDF-filer , filtypen de fleste stater bruker for sine nedlastbare dokumenter .
2

Gå til DMV.org , som sammenstiller DMV informasjon fra alle over hele landet. Klikk på det landet der du skal innhente lisens.
3

Klikk på " Truckers ( CDL ) "-lenken på høyre side av siden og klikk på " Søk om en splitter ny CDL . "
4

Bla ned til " Choose Your License "-delen . Det bør være en kobling til statens kommersielle førerkort manual . Klikk på linken for å laste ned PDF av håndboken .
5

Åpne PDF-filen . Klikk på "File "-menyen og klikk deretter på "Skriv ut "-kommandoen . Klikk på " OK" -knappen for å starte utskriften.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/drivers-education/145462.html

Previous:
Next:

drivere Utdanning