Norge bil >> Biler >> driving Safety >> drivere Utdanning >> Content

Hvordan forberede for din Drivers Test i Maryland

Drivere bor i delstaten Maryland må ha en Maryland førerkort å drive en motor kjøretøy. Ifølge "Washington Post," Maryland Motor Vehicle Administration lansert et pilotprogram som vil kreve nye drivere for å treffe den åpne veien og flette, skifte felt og unngå fender-Benders som en kvalifisering for en ny lisens. Alle som får sin første lisens eller som har tillatt det å utløpe vil ta denne nye testen. Du trenger
Learner tillatelse
Maryland Driver Handbook
Vision test
Vis flere instruksjoner
en

Få en lærendes tillatelse. Ta med bevis på alder, identitet, personnummer og bevis på Maryland bosted. Hvis du er under 16 år og vil ta en driver kurs, må du fylle ut skjema DL-300 med tittelen "elev er tillate skolegang sertifisering." Dette skjemaet er tilgjengelig online på Maryland Motor Vehicle Administration hjemmeside eller hos din lokale MVA kontor.
2

Meld deg på et førerens kurs eller verve en erfaren sjåfør minst 21 år gammel som har hatt førerkort i minst tre år og som vil gi on-road trening. Ferdighetene som trengs inkluderer lukeparkering, tre-punkts snu og muligheten til å sikkerhetskopiere i en rett linje. Ferdigheter til å bruke blinklys og speil også er nødvendig.
3

Study kjøring lover for delstaten Maryland i heftet "The Maryland Driver Handbook", som er tilgjengelig på nettet eller på ditt lokale Motor Vehicle Administration. Du må bestå en skriftlig eksamen som dekker denne informasjonen.
4

Pass en visjon test. Synsprøver kan gjøres på Motor Vehicle Administration eller har din visjon spesialist fylle ut synstest skjemaet og ta det med søknaden. Visjonen Skjemaet er tilgjengelig online på MVA-området.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/drivers-education/145472.html

Previous:
Next:

drivere Utdanning