Norge bil >> Biler >> driving Safety >> drivere Utdanning >> Content

Slik Pass DMV Driver Learner Permit Test i Arizona

Første gang sjåfører i Arizona må ta og bestå en skriftlig eksamen for å få en Arizona elev tillatelse, noe som gjør at personen til å kjøre med en lisensiert Arizona driver. Student under 18, må holde tillatelse for fem måneder før de tar drivere test. For å søke om tillatelse, må du være minst 15 år og 6 måneder gammel, og en forelder eller verge må signere søknaden. Den forelder eller foresatt må også signere en utgivelse skjema som sier at studenten ikke vil kjøre uten bilforsikring. Du trenger
to former for identifikasjon (man må være avbildet)
Bilforsikring
Arizona førerkort Manual
Vis flere Instruksjoner
Slik Pass DMV Driver Learner Permit Test i
en Arizona DMV

Besøk Arizona Division of Motor Vehicles og plukke opp en studie guide. Denne veiledningen kan også fås på nettet ved å gå til DMV nettsiden.
2

Study informasjonen i veiledningen nøye før du prøver å ta testen. Ta praksis eksamener på DMV nettsiden. Studerer guiden og ta praksis eksamener er den beste måten å bestå eksamen og få elever tillatelse.
3 Ankommer tidlig for å unngå publikum

Møt tidlig for den skriftlige delen av eksamen . Kontorer bli opptatt ved middagstider så det er best å komme dit tidlig om morgenen for å slå folkemengdene.
4

Logg inn på skranken og be om papirene for elever tillater det. Signer og dater skjemaene og har et sete i venteområdet.
5

Returner fullført eksamen til skranken og vente på å bli kalt. En representant vil ringe ditt navn og gi dine testresultatene. Hvis du ikke bestått, kan du teste igjen i 48 timer. Test spørsmål er tilfeldig, og den andre testen sannsynlig ikke vil ha de samme spørsmålene som den første.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/drivers-education/145441.html

Previous:
Next:

drivere Utdanning