Norge bil >> Biler >> driving Safety >> drivere Utdanning >> Content

Ting å huske på når Tar Drivers Test

Tar Drivers Test er en overgangsrite for amerikanske tenåringer. Men dette betyr store livet trinnet ikke kommer lett til noen unge sjåfører, som kan føle seg nervøs testes bak rattet. Men det er mye informasjon tilgjengelig for å hjelpe du passerer testen med glans. Tillit er Go Key

inn i prøven din føler seg trygg. Du har logget din praksis timer, ferdig sjåførers kurs og studert manualen. Holde hodet kaldt er den beste måten å bestå testen, overskytende nerver vil bare skade deg på veien. Husk de grunnleggende reglene, for eksempel å adlyde alle fartsgrenser. Kjøring med tillit betyr å bruke fartsgrensen som en retningslinje, men ikke gå for langt i begge retninger. Ikke fart under sjåfører test, men husk å ikke gå for sakte, heller. Hold deg innenfor grensen, og du vil være i orden.

En annen måte å holde seg trygg under testen din er å vite hva du kan forvente på forhånd. Før du tar din drivere test, sjekk med din lokale Department of Motor Vehicles for å se hva testen vil innebære. Vet hvor lenge testen vil vare samt hvilke kjøring ferdigheter du vil bli forventet å demonstrere (for eksempel lukeparkering og rygging). Det kan også hjelpe å vite om din test vil foregå på et lukket kurs eller ut på ekte veier.
Jevne og rolige

jerky bevegelser er et sikkert tegn av en dårlig sjåfør, unngå dem under sjåfører test. Husk å bruke bilen i en jevn og skånsom måte. Ved å svinge eller skifte av kjørebane, ta deg tid. Ikke rykk bilen frem og tilbake, noe som gir en test sensor whiplash er ikke en god måte å bestå testen. Når bringe bilen til en stopp, gir mulighet for god plass. Slamming på bremsen eller på gassen for akselerasjon er ikke en positiv kommentar på dine kjøreferdigheter. Hvis bilen din har en manuell girkasse, skifte gir jevnt. Sliping tannhjul og drøye bilen ikke fungerer godt under en drivere test.
Samspill med andre drivere
p Hvis din sjåfører test vil foregå på den virkelige veien, bruke signaler. Husk å sette på turn-signal enheter ved giring baner eller snu. Bruk frontlysene hvis det er mørkt ute eller regner, bruke vindusviskerne etter behov. Forlate rommet mellom deg og en annen bil. Ikke bakluke under sjåfører test, la en god mengde plass (noen driver manualer anbefaler 2:58 sekunder av kjøretid) mellom deg og bilen foran deg. Også, se opp for hva som skjer rundt deg. Hold øynene på veien, men husk å se i alle retninger og ikke bare rett fram. Vær oppmerksom på eventuelle veien farer eller utrygge bevegelser fra andre sjåfører nær deg.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/drivers-education/145217.html

Previous:
Next:

drivere Utdanning