Norge bil >> Biler >> driving Safety >> drivere Utdanning >> Content

Hvordan lære å kjøre i en uke

Passing statens førerprøven kan du betjene en motorvogn fritt, som er et stolt øyeblikk og god følelse for folk flest. Tar en intensiv, ukelange kjøretime ikke bare lærer deg det grunnleggende om du kjører bil, men hjelper deg å lære de drivende prinsipper som trengs for å passere en statlig ønsket førerprøve. Før du hopper i bilen, men pass på å overholde alle begynnelsen-førerens lover, som i mange stater inkluderer en lov som krever at du øve med en ansvarlig, lisensiert sjåfør. Instruksjoner
en

Spør en venn, et familiemedlem eller kjørelærer å følge deg mens du lære å kjøre for uken. Fortell personen at du ønsker å lære raskt, slik at du kan få førerkort så snart som mulig.
2

Begynn den første dagen av dine kjøretimer i en stor parkeringsplass eller på annen bred , tomrom. Venne seg til å sitte i førersetet og håndtering kontrollene før du faktisk slå av tenningen. Juster setet slik at du enkelt kan komme deg til gass-og bremsepedal, og clutch hvis du bruker en manuell girkasse. Reach for rattstammen, stick-shift girkasse, og nødbremsen for å sørge for at hver enkelt er i en komfortabel, praktisk plassering. Sjekk ut lysene og opplesninger på førerens dashbordet, slik som speedometer og kilometerteller, slik at du vet hva de er. Hvis du bruker en manuell girkasse, flytte stick-shift gjennom alle sine tannhjul for praksis før kjøring.
3

Slå tenningen "på" når du er klar til å kjøre rundt på parkeringsplassen mye. Kjør sakte gjennom mye, med både gass-og bremsepedalen til å styre hastigheten. Øve på å bruke clutchen og nøytral posisjon hvis du bruker en manuell girkasse. Gjøre både brede og skarpe svinger mens praktisere for første gang. Spør din venn i passasjersetet for tips, eller å hjelpe hvis du trenger hjelp. Avslutt parkeringsplassen kjører økten når du er komfortabel med å betjene bilen.
4

Velg lav-trafikk, boligområde for andre og tredje dagene av dine kjøretimer. Kjør sakte gjennom området så mye som trafikkproblemer gjør, og pass på å unngå parkerte biler og andre trafikanter objekter. Øv å lage komplette stopper ved stoppskilt og bruke dine blinklys til enhver tid. Mestre ferdigheter for å lage svinger fra høyre kjørefelt til høyre kjørefelt. Bruke minst flere timer i løpet av hver av dine andre og tredje kjøretimer for å få komfortabel på veien.
5

Ta kjøretimer til en urban by område for den fjerde dagen, slik at du kan lære å kjøre i en rekke trafikkforhold. Øvingskjøring for noen få timer i løpet av dagslys og minst to timer under solnedgang og natta å bli komfortabel med å kjøre i mørket. Fortsett den drivende prinsippene som brukes når man lærer å kjøre i boligområde nabolaget.
6

Kjør på motorveien eller interstate under dager fem og seks av dine kjøretimer. Kombiner motorvei kjøring med andre kjøreforhold, for eksempel in-by kjøring, country, og lite trafikk boligområder. Øv skifter fil og bruke blinklys på utdanningen for å bli komfortabel med høy hastighet du kjører. La det være minst én bil-lengde mellom deg og bilen foran på motorveien for hver 10 miles per time som du kjører.
7

Øv dine kjøreferdigheter som må forbedres mest under den siste dagen av din kjøring leksjon. Fokus på mestring svinger, skifter fil, og du blir kjent med landeveiskjøring. Har din venn eller instruktør hjelpe deg å lære hvordan å lukeparkere. Bruke så mye tid som du trenger for å trene viktige kjøreferdigheter, for eksempel kommunisere med andre drivere på stopp-skilt kryss og drift av bil i revers.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/drivers-education/145447.html

Previous:
Next:

drivere Utdanning