Norge bil >> Biler >> driving Safety >> drivere Utdanning >> Content

Slik bestiller du G1 Test

En G1 testen er den skriftlige teoretiske prøven at sjåførene må ta før du får bak rattet i en bil i Canada. Testen er første skritt i å få en full lisens. Etter at G1 testen er fullført, må føreren kjørt med en erfaren fører til G2 testen er avsluttet. G1 testen ikke gir sjåførene en full lisens og en sjåfør kan ikke kjøre alene basert på bestått G1 lisens. Instruksjoner
en

Kontakt Samferdselsdepartementet i provinsen bolig å lære minstealder for å ta G1 test. Mens det vanligvis er 16 i de fleste provinser, er det bedre å være sikker før du begynner forberedelsene til å studere. Du finner telefonnummeret til provinsens Samferdselsdepartementet i telefonkatalogen eller ved å gjøre et Google-søk på nettet.
2

Les førerens håndbok for provinsen der G1 testen vil bli tatt. Det er viktig å lese riktig håndbok, ettersom det kan være ulike regler for hver provins. For eksempel traktorer er mer vanlig i prærien provinser enn i Ontario, og det er spesielle regler om passerer dem på veien.
3

Ta notater mens du leser håndboken. Fokus på grunnleggende manøvrer, betydninger av trafikkskilt, de ansvarsområdene til sjåføren, grunnleggende regler for veien og nødssituasjoner.
4

Delta kjøring utdanning klasser å sette teorien ut i praksis, hvis du føler deg usikker om den teoretiske håndbok materiale. Disse kursene kan tilbys av skolekretser, samfunnet programmer eller kjøreopplæring kurs som tilbys gjennom Samferdselsdepartementet. Forskning hvert program er tilgjengelig i lokalsamfunnet. Kursene er ofte nødvendig før du tar G2 test, som er selve veien test.
5

Kontakt den lokale avdelingen av Samferdselsdepartementet til å planlegge din test. Avhengig av hvor testen er tatt, kan det være bestemte tider når du kan ta testen. Noen steder kan du bare gå inn og ta testen på stedet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/drivers-education/145488.html

Previous:
Next:

drivere Utdanning