Norge bil >> Biler >> driving Safety >> drivere Utdanning >> Content

DMV Permit Test Forberedelse

Rask: Hva er den riktige følgende avstand til bilen foran deg? En fersk undersøkelse fra GMAC Insurance fant at 80 prosent av lisensierte førere ikke var i stand til å svare på dette faktiske spørsmål fra en elev tillatelse DMV test. Heldigvis, når det gjelder tid til å ta testen, er det lett å lure denne skumle statistikken. Alt som trengs er litt informert praksis og planlegging. Å gjøre en Plan

Det første du trenger å gjøre er å finne ut hva du skal fokusere på mens han studerte. Den mest effektive måten å gjøre dette på er å ta en praksis test, som kan bli funnet på Internett gjennom statens DMV nettside. Prøve å gjenskape den virkelige testen innstillingen så mye som mulig-tiden på dagen du skal ta det, en annen innstilling enn behagelig sted på sofaen, og med litt støy skjer rundt deg.

Gang du gradere teoriprøven, vil du ha et klart bilde av de områdene som du trenger for å studere. Kanskje vil du se at du trenger å friske opp dine trafikkskilt eller taktikk for uvær tilstand kjøring, eller kanskje du trenger mer informasjon om spesielle bestemmelser for nye drivere. Uansett spørsmål du savner, vet at dette er de områder å fokusere på.
Studier teknikker og strategier

Plukk opp statens test studiehefte fra DMV-de fleste er også tilgjengelig på nettet. Les gjennom hele guiden en gang fordi, i henhold til California DMV nettstedet, spørsmålene fra testen kommer direkte fra dette. Dedikere en dag eller to til å studere hvert område som du gjorde det dårlig på under teoriprøven.

Når takle de fagområdene som du gjorde dårlig på i teoriprøven, gå gjennom og markere viktig informasjon i DMV guide . Etter dette, gå tilbake og gjøre flashcards av viktig informasjon. Hvor mange meter foran en sving bør du slå på signalet? Hva er den juridiske alkohol grensen? Kan mindreårige drive med andre mindreårige i bilen?

Etter disse fokuserte studiedager, pusse opp test ferdighetene med noen flere praksis tester. Californias DMV nettstedet anbefaler å ta minst en av deres praksis versjoner før dukke opp for the real thing. Uansett hvor du finner dine praksis tester, sørg for at spørsmålene kommer fra de faktiske elevenes tillatelse tester fra staten. Det beste stedet å finne disse er på statens offisielle DMV nettstedet. (De er vanligvis gratis her også, i motsetning til mange privateide seg.)
Schedule Study Tid

Begynnelsen forberedelser ca en måned før testen vil la god tid. Fire uker ut, ta teoriprøven å identifisere dine svake områder. De neste to ukene, tilbringer omtrent en halv time hver natt lese og vurdere informasjon i dine problemområder. Uken før, ta en praksis test eller to og friske opp noe informasjon som du fortsatt sliter med.
Test Day

Når den store dagen ruller rundt , er det siste du ønsker å føle seg stresset og uforberedt. Ikke bekymre deg for å gjøre noen studere i tillegg til å gjøre en rask lese-over materiale du har gjennomgått. Å sørge for at du går i med riktig sinnstilstand: • Les spørsmålene nøye, men ikke altfor nøye. Svaret gir seg selv dersom du har forberedt, sier California DMV nettsiden. • Ikke vær nervøs. Alt som studerer vil ha deg mer enn forberedt på å passere. • Vær komfortabel og avslappet. Spis noe på forhånd, få hvile natten før, og sørg for at du har alle de materialene du trenger pakket opp langt før det er på tide å ta turen til biltilsynet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/drivers-education/145304.html

Previous:
Next:

drivere Utdanning