Norge bil >> Biler >> driving Safety >> drivere Utdanning >> Content

Hvordan få en begrenset lisens i Florida

En Florida begrenset lisens, også kjent som en lærendes tillatelse, er et førerkort som er utstedt til unge mennesker som er minst 15 år. Den begrensede lisensen er utstedt for å tillate rettighetshaver å øve på veien og få erfaring. Innehaveren kan kjøre med en annen lisensiert sjåfør i passasjersetet foran og bare under bestemte dagtid perioder. Det er flere trinn involvert med å skaffe en begrenset lisens, herunder nødvendige kurs og eksamener. Instruksjoner
en

Fullføre en Traffic Law and Substance Abuse Education kurset. Godkjente kurs kan bli funnet i den lokale gule sider under "kjøreskole" eller "trafikk skole." Kursene er også notert på Florida Department of Highway Safety og Motor Vehicles nettstedet og Florida Department of Motor Vehicles (DMV) nettsider.
2

Plukk opp Florida Drivers Handbook hos din lokale avdeling av motorvogner (DMC) eller skrive den ut fra lavest pris trafikk skolen hjemmeside. Studer trafikkregler og veiskilt for DMV test.
3

Ta DMV test på nettet eller hos din lokale DMV kontoret. Du må være 15 år for å ta eksamen.
4

Gå til din lokale DMV kontoret med en forelder. Foreldrene dine må signere foreldrenes samtykke skjema for lisensen din hvis du er under 18 år
5

Ta med bevis på din bostedsadresse, ditt Social Security-kortet og to av følgende former for identifikasjon.: en sertifisert US fødselsattest, et gyldig og utløpte amerikanske pass og en Florida legitimasjon.
6

Ta og bestå DMV hørselstest og synstest.
7

Sit for din lisens foto og vente på din nye begrenset lisens.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/drivers-education/145417.html

Previous:
Next:

drivere Utdanning