Norge bil >> Biler >> driving Safety >> drivere Utdanning >> Content

Denver Moped Lover

Etter deres amerikanske storhetstid i 1973, er mopeder (også kjent som motoriserte scootere) gjør et comeback på grunn av sin gass kjørelengde og lav pris. I 2009 var Denver innbyggerne blant de beste moped kjøpere i USA, til tross for de lave vintertemperaturer i regionen. Colorado trafikkregler gjelder for disse lette kjøretøy, samt andre som er Denver-spesifikke. Definisjon av Motorisert Sykler

Vanligvis er en moped skilles fra en motorsykkel av førerens evne til å sitte med begge bena sammen. Under Colorado lov, er en motorisert sykkel definert som "en to eller tre hjul kjøretøyet, som ikke overstiger 50cc (6 HP), med automatgir og en maksimal dimensjonerende hastighet på ikke mer enn tretti (30) MPH."

med lisenser

kjøre en moped i Colorado krever et gyldig førerkort. De kjører mopeder med motorer større enn 50cc må også ha gyldig førerkort for motorsykkel.
Forsikring og registrering

Alle mopeder på veien i Colorado må ha kjøretøy -spesifikk forsikring. De fleste forsikringsselskaper belaste ca $ 100 per år for en moped som i 2010. Mopeder med 50cc motorer eller mindre krever en $ 5 treårig registreringsavgift, og mopeder med større motorer krever også bilskilt som koster mellom $ 25 og $ 35.
Parkering

Alle mopeder med 50cc motorer eller mindre kan parkere på noen Denver fortauet uten kostnad, med mindre annet er angitt. Mopeder med motorer over 50cc må parkere på anviste parkeringsplasser på gaten, og eierne må betale alle nødvendige meter avgifter.
Sikkerhetsutstyr

moped sjåfører i Colorado er ikke pålagt å bruke hjelm, men er pålagt å bruke vernebriller.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/drivers-education/145418.html

Previous:
Next:

drivere Utdanning