Norge bil >> Biler >> driving Safety >> drivere Utdanning >> Content

New York State Motor Vehicle Lover

New York motorkjøretøy lov har spesifikasjoner for ulike typer kjøretøy. Hvis du er på et offentlig New York state highway, er det viktig å vite at kjøretøyet oppfyller New York state motorkjøretøy krav om du kjører en motorsykkel, en bil eller en lastebil med tilhenger. Motorsykkel Laws
Motorsykkel

Ifølge New York State loven, må hver motorsykkel benyttes på offentlig vei i New York har tilstrekkelig bremser i god stand som styrer motorsykler til alle tider. Motorsykkelen må ha signalering enheter, horn eller bjeller høyt nok til å advare andre hvis det er problemer. Hvis en motorsykkel er på en motorvei, må den ha en tent lampe på baksiden av kjøretøyet og også på forsiden. Hvis det er en koffert festet til fronten eller side av motorsykkelen, skal kjøretøyet ha to lykter foran og en bak. Lampen på baksiden må plasseres i en posisjon som kaster lys på lisens plate på baksiden av motorsykkelen. Motorsykler kjørt med New York State motorveier bør ha en enhet som hindrer unødvendig støy fra eksos, for eksempel et skjerf.
Car Motor Vehicle Lover
Hold et klart syn med funksjonelle vindusviskere.

I New York, må enhver motorvogn drevet på offentlig vei har en styringsgruppe mekanisme og bremser i god stand. Bilen må være under kontroll til enhver tid. Hver motorvogn må ha egnede vindusviskere eller en tilsvarende enhet som holder frontruten området rent, og gir en driver med rimelig visjon. Ifølge New York State lov, de eneste plakater eller klistremerker tillatt på bakre vinduer eller frontruter er de godkjent av en kommisjonær.
Trailer og Semitrailer Motor Vehicle Lover
Trailer

Enhver tilhenger eller semitrailer blir trukket på New York offentlig vei må være festet til kjøretøyet tegne den ved hjelp av en enhet som er godkjent av en kommisjonær. Tilhengeren må være koblet på en måte som hindrer traileren fra å bli blokkert over seks inches fra trekkvognen hjulet banen. Tilhengeren må ha en rekke plate på sin bakside. Disse tallene må være leselig fra en avstand på minst 50 meters avstand. Ifølge New York state lov, må de baklyktene på bilen skal justeres slik at de lyser opp nummerskiltet uten blending.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/drivers-education/145371.html

Previous:
Next:

drivere Utdanning