Norge bil >> Biler >> driving Safety >> drivere Utdanning >> Content

Hva er en Fuel Pump Relay Switch?

The bensinpumpe relé bytte får drivstoffpumpen kjører i bilen under starten syklus. Begrepene bensinpumpe relé og bensinpumpe relé bryteren brukes om hverandre. Bensinpumpen stafetten begynner sin jobb når bilen operatøren blir til tenningen på, men før motoren faktisk er i gang. På dette punktet, sender bensinpumpen stafett i noen biler et signal til tenningslåsen, som igjen sender et signal til drivstoffpumpen til å slå seg på. Annet bensinpumpen releer har faktisk kretser innsiden av dem som får tenning signal og direkte signal drivstoffpumpen til å engasjere seg. Betydning

bensinpumpe er alltid slått av som standard. Bensinpumpen får drivstoff ut av bensintanken og med makt overfører den inn i bensininnsprøytning. Innsprøytningssystemet er hva moderne biler har i stedet for forgasseren. Bensinpumpen relé bryteren er det som får bensinpumpe til å slå på for å starte denne prosessen. Uten bensinpumpe releet slå om hele prosessen med å fyre opp motoren kan ikke vanligvis begynner.
Sted

bensinpumpe relé bryteren er plassert på forskjellige steder i ulike typer kjøretøy. Noen ligger under dashbordet i nærheten av rattstammen. Andre er plassert på brannmuren. En brannmur er den vegg som ligger på baksiden av motoren området. Mange er plassert rett ved bensinpumpen, som ofte er rett inne i bensintanken. Bensinpumpen relé bryteren er ofte satt i bilen etter at motoren er satt sammen og i hvilken plassering produsenten av bilen finner å være den mest praktiske plassering. Det første stedet du bør sjekke er under panseret i sikringsskapet.
Identifisere en Fuel Pump Relay Switch Problem

En bensinpumpe relé bytte bør aldri være varm å ta på. Hvis bensinpumpen stafett er varmt, trenger du sannsynligvis å erstatte det. Når bilen din har problemer som er koblet til drivstoffpumpen stafett er det mulig at kontaktene på stafetten din er dårlig. Du kan ha disse testet på en auto-butikk. Hvis bilen ikke starter eller hvis det er en brent lukt, kan det også være lurt å sjekke bensinpumpe relé bryteren, da disse er to vanlige indikatorer som du har et problem med stafetten.

Hvordan Test

Klimaanlegget på bilen din kan bruke en lignende relé som bensinpumpe relé bryteren. Du kan være i stand til å ta air conditioning stafett ut og erstatte den med bensinpumpen stafett for å teste den og se om det fungerer.
Cost

bensinpumpen relé brytere kan kjøpes for alt fra $ 20,00 til $ 200,00 avhengig av merke, år og modell av kjøretøyet. Noen auto deler butikken vil enten bære disse eller kan bestille dem og ha dem i butikken for deg i løpet av få dager.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/drivers-education/145195.html

Previous:
Next:

drivere Utdanning