Norge bil >> Biler >> driving Safety >> drivere Utdanning >> Content

Hvordan får jeg en Non - Driver ID-kort i delstaten Alabama ?

En Alabama non - driver ID-kort er et offisielt , offentlig utstedt ID for personer som ikke er kvalifisert eller ikke ønsker å motta førerkort . De som har en Alabama førerkort kan ikke søke om et ikke - sjåfør-ID . Søknadsprosessen for en ikke- sjåfør-ID er lik som søker om førerkort - de samme identifikasjonspapirer er påkrevd. Men ikke søkere til ikke- sjåfør identifikasjon ikke å ta noen tester . Instruksjoner
en

samle den nødvendige identifikasjon. For å søke om en ikke- driver ID-kort, må du gi tre former for identifikasjon : en Social Security -kort, en primær form for identifikasjon som et militært ID , amerikansk pass , sertifikat av statsborgerskap eller statsborgerskap eller en innflytter kort. En sekundær form for identifikasjon er også nødvendig dersom den primære identi ikke inneholder bilde. Sekundære former inkluderer en vigselsattest, skilsmisse resolusjon , W - 2 skjema , skole -ID eller militært ID .
2

Gå til din lokale Alabama Department of Public Safety kontor ( se Ressurser ) .
< br >
3

fullføre de nødvendige skjema og betale $ 23,50 avgift ( per 2010 ) . DPS ansatte vil ta et bilde av deg å ta på ID-kort . De vil da utstede kortet til deg .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/drivers-education/145536.html

Previous:
Next:

drivere Utdanning