Norge bil >> Biler >> driving Safety >> drivere Utdanning >> Content

Førerkort Test Krav

Enten du er en første gang driver eller må du ta en test på grunn av en fysisk begrensning, kan det være en stressende periode. I tillegg til å ta en skriftlig, multiple choice test for å finne ut hvor godt du kjenner kjører regler og forskrifter, er en kort førerprøve kreves før du er kvalifisert for et førerkort. Mens hver stat har sin egen Department of Motor Vehicles (DMV), alle veiskilt og lover er de samme under kjøring for å hindre ulykker. Vehicle Safety

Før du begynner den drivende delen av lisensen test, må du være sikker på at bilen du bruker er trygge og i god stand. Ifølge California DMV, må en bil ha to bilskilt med nåværende registrering, dekk med god mønsterdybde, arbeider horn, alle blinklys og bryte lysene i orden, to speil, parkering eller sikkerhet brems, drivervinduet som ruller ned og riktig bremsetrykk. Hver av disse tingene bør være i orden hver gang du kjører for å begrense faren for ulykker. Før du går på stasjonen testen, vil DMV sensor ber deg om å demonstrere bruken av hvert element før du fortsetter.
Financial Responsibility

Gir bevis på økonomisk ansvar er et must før du får et førerkort. Ifølge DMV.org, krever hver stat noen type bil forsikring, vanligvis ansvar dekning. Hver stat kan også kreve at du legger omfattende eller kollisjon dekning til din forsikring før de blir kvalifisert til å kjøre den bilen. Du må også bære rundt som bevis på forsikring enten i bil eller lommeboken, slik at du har det til alle tider. Hvis du ikke har forsikring på bilen før en kjøretur test, vil du bli bedt om å utsette den drivende avtale.
Trygg Passerer en sjekkliste

Under testen vil DMV sensor ber deg om å gjøre ulike øvelser mens du er på gaten. Du er ment å ta hensyn til kjøring soner, fartsgrenser, signaler og å være sikker på å kjøre defensivt. Sensor kan be deg om å skifte felt riktig, riktig overholde trafikkreglene, skriv motorvei og flette riktig eller gi med annen trafikk. Mens du kjører, vil kontrollanten også oppmerksom hvis du lar god plass mellom deg og bilen foran, stopper bak fotgjengeroverganger, sjekke speilene ofte, og bruke dine signaler før du flytter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/drivers-education/145421.html

Previous:
Next:

drivere Utdanning