Norge bil >> Biler >> driving Safety >> drivere Utdanning >> Content

Reglene for kjøring i Kansas

Kansas 'unike vær-og føreforhold tilsier ekstra forsiktig når du kjører, som gjør statens infrastruktur, som er stiplet med elver, broer, åser, skoger, og miles og miles av avlinger. Derfor har Kansas Department of Revenue publisert strenge retningslinjer for fartsgrenser, kjøring i snø og nærmer rundkjøringer. Ta hensyn til disse reglene før kjøring i Kansas. Innhenting av en lisens

For å få et førerkort i Kansas et individ må bestå en synstest, en skriftlig test som fokuserer på statens trafikkregler og veiskilt og en drivende test. Under førerprøven må man vise at han vet hvordan å komme til en glatt stopp, revers, lukeparkere, nærme et hjørne, gi etter for rett-på-vei, park på en høyde, snu og passere. Man må også reagere på riktig måte når du nærmer deg noen stopp skilt, trafikklys eller andre trafikanter instruksjoner som kanskje ikke er oppført i Kansas Driving Manual. Hvis en person ikke klarer de skrevne eller kjører tester han kan ta dem igjen så snart som neste virkedag. Etter fire mislykkede forsøk, men han må vente seks måneder før ny testing.
Fartsgrenser

I byer, byer og tettsteder Kansas bilister har en toppfart grense på 30 miles per hour (mph). De har lov til å kjøre 65 km /h på statlige og føderale motorveier, 55 mph på fylke motorveier og 70 mph på multilane motorveier som innlegget 70 mph skilt ved Secretary of Transportation.
Bilder kaldt vær Driving

Kjettinger og dekk er nødvendig når det er betydelig is eller snø på gatene. Vindusviskere og bil varmetrådenes må være i forskriftsmessig stand gjennom vinteren for å hindre dårlig sikt, noe som kan føre til ulykker, spesielt påkjørsler bakfra, på glatte veier. Studs kan plasseres i vinterdekk bare fra 1 november til 15 april.
Rundkjøringer

Kansas er en av de få statene som inneholder rundkjøringer. Passing er ikke tillatt i rundkjøringer, og fartsgrensene varierer fra 15 mph til 25 mph. For rundkjøringer som inneholder flere baner, enkeltpersoner som er spennende rundkjøringen mindre enn halvveis gjennom den bør forbli i riktig kjørefelt. De avslutter mer enn halvveis gjennom den bør forbli i venstre kjørefelt inntil deres exit tilnærminger. Ingen har lov til å legge inn en rundkjøring hvis et utrykningskjøretøy nærmer seg.
Passing og slå

grunn av Kansas 'kompleks infrastruktur, som kan inkludere åser, jernbanespor , vannmasser og broer, opprettholder staten strenge regler om bestått. Et individ kan ikke passere om han er innenfor 100 meter av en bro, tunnel eller et annet stort objekt som kan hindre ham fra tilstrekkelig å se møtende trafikk. Han kan heller ikke passere innenfor 100 meter av et kryss eller jernbane krysset. Åser og store kurver i veien er heller ingen-pass soner. Stor gård utstyr som traktorer og tilhengere kan bare overføres dersom man har et klart syn på møtende kjørefelt. Disse kjøretøyene kan signalisere at de forsøker å la deg passere hvis de sakte ned og flytte til høyre side av veien eller ved å fravike sine hender fremover. Man må også signalisere minst 100 meter før du tar en sving.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/drivers-education/145149.html

Previous:
Next:

drivere Utdanning