Norge bil >> Biler >> driving Safety >> drivere Utdanning >> Content

Sjekkliste for en Road Safety Audit

The Federal Highway Administration, i samarbeid med britiske og australske motorvei administratorer, skapte en standardisert revisjon program kalt Road Safety Audit doktrine. Prosessen sørger for sikker håndtering, nå og i fremtiden, av nasjonale og internasjonale motorveien utvikling, med et mål om å definere og skape en felles planlegging baseline som støtter den ultimate produksjon av settene med sikkerhet-orientert highway konstruksjon, produksjon utvikling og vedlikehold beregninger . Mulighetsstudie

forundersøkelsesfasen etablerer en generell omfang-of-arbeid for produksjon av en master veiprosjekt plan forbundet med en bestemt fysisk sted og trafikk mix. Denne fasen omfatter nødvendig utviklingsmessige elementer som eiendomspriser tilgang kravene, tilstøtende eiendom begrensninger, potensielle planlegging behov og eventuelle forventede eller uventede bygging avvik som kan skape en betydelig innvirkning på prosjektets oppstart og ferdigstillelse. Seksjonens videre brutt ned av generelle design, vurdering av miljømessige begrensninger og et generelt element kategori brukt som plassholder hvis uforutsette hendelser krever ad-hoc planlegging.
Prosjekt Assessment
< p> Prosjektet vurderingselement initierer grunnlinjen tekniske krav og detaljer betraktninger etablert under mulighetsstudie scenen. Vurderingen går også inn detaljerte operasjonelle detaljer, som for eksempel drenering behov, lokale klimatiske virkninger, ønsket landskapsforming, beredskap og sikkerhet tilgang og bygging planlegging og iscenesettelse av lokale materialer og utstyr. Under utformingen underkategori definerer fasen også primære tekniske elementer som land-plot geometri, land tverrsnitt engineering, land-gradering behov, trygge skulder engineering, og operasjonelle virkninger forbundet med potensielle avvik fra planens gjennomførbarhet baseline.

endelige utformingen

Den endelige utformingen etablerer et praktisk operativt dokument som kan produsere en sikkerhets-orientert prosjektledelse tidsplan. Elements artikulert i den endelige utformingen omfatter ferdigstillelse og vetting av eventuelle tidligere work-in-prosessen oppgaver. I tillegg, og som avrunder alle kritiske kategorier, undersøker fase eksterne problemer, som for eksempel hensyn til plassering av eventuelle kryss, nødvendige ikke-Vehicular behov for infrastruktur, installasjon og plassering av skilt og belysning komponenter, rekkverk, nødvendige median design og implementeringer , og noen trafikk begrensninger og administrative spørsmål opprettet under prosjektutvikling og bygging.
Pre-Opening

Like før åpning av noen korridor eller vei, serverer RSA som et sluttkontroll sjekk for å sikre riktig og sikker gjennomføring av alle utviklingsprosjekter oppgave elementer. Også brukes til å validere endelige lokale eller regionale tillater for kommunale og føderale administratorer, kaller pre-åpningsprosess for en gjennomgang av alle work-in-progress elementer, fra de første oppgavene fastsatt i mulighetsstudien fase til den endelige utformingen fase.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/drivers-education/145529.html

Previous:
Next:

drivere Utdanning