Norge bil >> Biler >> driving Safety >> drivere Utdanning >> Content

Hvordan rapportere en Washed Auto Tittel

Hver gang en bil er kjøpt fra en kjøper, må en ny tittel for registrering bli generert for den nye eieren. Ofte biler som er berget, eller kan ha gjennomgått flomskader ikke klarer å være registrert på grunn av bilenes usikre chassis og historie. Når en selger er i stand til å registrere tittelen lovlig, noen skruppelløse personer ty til å lage ulovlige titler av eierskap med hjelp av personer som kan arbeide i regjeringen bil tag kontorer. Dette er ofte referert til som "vasker en tittel." Finne ut at bilen tittelen ble registrert ulovlig kunne få alvorlige komplikasjoner og kriminelle anklager om tittelen ikke er rapportert umiddelbart. Instruksjoner
en

Kontakt politiet for å rapportere ulovlig tittelen så snart det er funnet å være uredelig. Jo lenger tittelen er urapportert, jo mer kan politiet se på deg som en mistenkt i tittelen-fixing svindel. Sørg for å gi dokumentasjon og verifiserbar informasjon om hvordan tittelen ble funnet å være ulovlig.
2

lage kopier av alle dokumenter (inkludert tittel og bill of sale) som tilbys av den opprinnelige selgeren og ta dette informasjonen til din lokale avdeling av motorkjøretøyer kontoret. Også ta med politianmeldelse for å vise din innsats for å samarbeide og å bistå DMV i å spore opp andre mulige vasket titler.
3

Ring din forsikring agent og be om et kjøretøy historie rapporten for å avgjøre om bilen er i stand til å motta en ny legitim tittelen eierskap. Hvis bilen ikke er i stand til å motta en ny tittel, spør agent for å utføre en bil skademelding. Denne rapporten vil tillate deg å få et anslag av bilens tidligere skader og gir en detaljert rapport bør du bestemmer deg for å sende inn søksmål mot bilens selger for villedende salg praksis og svindel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/drivers-education/145593.html

Previous:
Next:

drivere Utdanning