Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> andre Autos >> Content

Ford Car History

The Ford bilen ble skapt av Henry Ford, som grunnla Ford Motor Company. Selskapets hovedkontor ligger i Dearborn, Michigan. Fords første masseproduserte bil, Model T, ga familiene rimelig transport. Men over flere tiår Ford fortsetter å legge dramatiske tap i å fange automotive markedsandel. Origin

Henry Ford søkt en bil som enhver person kan kjøpe på en betalingsplan. Med 11 investorer dannet han Ford Motor Company i 1903.
Model T

Model T ble introdusert i 1908 og var den første bilen masseprodusert på en samlebånd, med mer enn 15 millioner produsert gjennom 1927.
The Model A

moderne og spant Model A ble introdusert i 1927 for å erstatte den aldrende Model T, som hadde mistet sin kjerne kundebase til andre bilprodusenter.
V-8

I 1932 Ford introduserte enkelt blokk flat V-8 motor som for alltid forandret hvordan fabrikken masseproduserte biler ble drevet ved å bruke en motor med høy ytelse evner.
Mustang

å fange Baby Boomer markedet kommer av kjøring alder i 1964, Ford introduserte sporty Mustang coupe og 2 +2 fastback med en ungdoms-orientert markedsføringen.
Market Share

I 1990 holdt Ford 24 prosent av markedsandelen av total biler produsert på verdensbasis, og dette falt til 14,2 prosent i 2008

. .from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/other-autos/112150.html

Previous:
Next:

andre Autos