Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> andre Autos >> Content

Mustang Cars History

The Mustang har blitt produsert av Ford Motor Company siden 1964 når den introduserte coupe i en markedsføring blitz. Bilen var ideen om Ford Division Chief Lee Iacocca som søkte å fange Baby Boomer markedet som kom for kjøring alder i begynnelsen av 1960. Bilen har siden blitt en amerikansk pop-kultur ikon og revolusjonerte hvordan fremtidens biler ble utformet. Origins

Ford designere fokusert på en rimelig, men sporty bil som ungdommene hadde råd eller at foreldrene kunne kjøpe for dem.
Modeller
< p> The Mustang tilbudt 2-dørs coupe, cabriolet og 2 +2 fastback, med bare en 170-kubikk-tommers Falcon 6-sylindret motor eller 260-ci V-8 utgangspunktet tilbys.


Shelby Mustang

Mustang sporty image bedt tidligere race pro Carroll Shelby til å endre fabrikken Mustangs med høy ytelse motor og sport pakke for 1965-1969 modeller.

"Bullitt" Mustang

Mustang man gjør seg berømt som en høy ytelse kjøretøy i 1968 Steve McQueen filmen "Bullitt" på grunn av filmens testosteron-drevet biljakt med en Dodge Charger i San Francisco.
Purister Cry

1974-1978 Mustang veket fra sin opprinnelse, som ble basert på Pinto subcompact ramme i en energibesparende flytte og å konkurrere mot den populære Toyota Celica.
dag

Mustang tilbake til sine røtter i 2005 med en aggressiv, muskuløse utseende, som vises ved siden av en ny generasjon av Shelby høy ytelse versjoner.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/other-autos/112151.html

Previous:
Next:

andre Autos