Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> andre Autos >> Content

Hva du skal gjøre nå for stjålet bil Keys

Selv med fremme teknologi som hjelper deg å beskytte bilen din blir stjålet, er risikoen for biltyveri høyt som bil tyver se etter andre muligheter og måter å stjele bilen din, som for eksempel å ta tastene i stedet for å bryte seg inn i bilen din. Hvis du har hatt bilnøklene stjålet, er det visse skritt du må ta umiddelbart for å sikre at bilen ikke er neste. Politiet Rapport og Forsikring

Den første tingen å gjøre er inngi en politianmeldelse. La din lokal politimann vet sist gang du så nøklene og enhver person som du tror kan være ansvarlig. Ikke la ut noen detaljer når innlevering rapporten. Mindre detaljer kan være avgjørende for å hindre bilen fra å bli stjålet, og minimere risikoen for andre tyverier.

Også ringe forsikringsselskapet. I mange tilfeller, avhengig av dekningen din, kan forsikringsselskapene betale eller refundere deg å ha bilen låses endret.
Endre låser

Etter at de aktuelle rapportene, gå til din bilforretning eller en forhandler som spesialiserer seg på merke og modell av bilen din. Avhengig av modell av bilen og forhandleren, kan du være i stand til å få nye nøkler programmert til å jobbe for din bil. Hvis dette ikke er et alternativ, må du endre din låser seg helt og får et sett med nøkler for nye låser.
P Hvis du ikke har en autorisert forhandler til å ta bilen til, vurdere å kontakte en låsesmed. En låsesmed vil endre låser samt din tenningslåser.
Prevention

Når du har tatt alle forholdsregler for å beskytte bilen din, bør du ta proaktive tiltak for å forebygge slike problemer skjer igjen. Først må du vurdere å investere i en anti-tyveri sikkerhetssystem for bilen din hvis du ikke allerede har en. Det er andre nyttige enheter for å kjøpe i tillegg. Biometriske immobilizers, for eksempel, fungerer ved å skanne fingeravtrykk driveren eller driverne av kjøretøyet. Bilen vil være ubrukelig til en tyv som fingeravtrykk til å gjøre kampen, da bilen ikke vil starte.

Bruk sunn fornuft forholdsregler til enhver tid. Aldri la bilen stå ulåst eller vinduene ned selv om du vil bli bare være borte fra bilen i noen minutter. Alltid holde kjøretøyet identifikasjonsnummer, også kjent som VIN, dekket opp. Din VIN er vanligvis plassert på dashbordet, og alle som ser hardt nok kan lese den. Plasser en bok eller mappe over VIN når du er parkert og må forlate bilen. Sist, alltid la bilnøklene på et trygt sted. Aldri igjen nøklene av vinduer eller dører i hjemmet ditt, og aldri forlate et sett med ekstra nøkler i bilen din.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/other-autos/112324.html

Previous:
Next:

andre Autos