Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> andre Autos >> Content

Hvordan påvirker Vekt gass kjørelengde?

Den gjennomsnittlige bilen veier mer enn 2 tonn, noe som er mye vekt for motoren din skal trekke rundt. Med alt som vekt, kan du tenke noen ekstra kilo. ville ikke gjøre noen forskjell i drivstofføkonomi. Overraskende, men bare et par hundre kg. kan redusere bilens gass kjørelengde. Effekter

Når det er for mye vekt på innsiden av en bil, bilen er tregere til å akselerere, og motoren må jobbe hardere for å nå ønsket hastighet. Den ekstra vekten fører også bilen til å bruke mer gass enn det normalt ville.
Betydning

bare 100 unødvendige lbs. i bilen kan gjøre bilen to prosent mindre effektiv når det gjelder gass kjørelengde, ifølge fueleconomy.gov. Denne effekten er mer utbredt i mindre kjøretøy.
Dekk

Kjøring med ekstra vekt kan også føre til at dekkene på bilen for å slippe ut luften for tidlig. Under-oppblåst dekk reduserer gass kjørelengde.
SUVer

Hovedårsaken SUVer har dårlig gass kjørelengde er på grunn av den ekstra vekten av kjøretøyet. En 10 prosent reduksjon i vekten av et kjøretøy under produksjonen kan øke gass kjørelengde med 7 prosent, ifølge fueleconomy.gov.
Forslag
p Hvis du har et takstativ på bilen din for sykler, fjerne den fra bilen når du ikke bruker den. Vekten, kombinert med motstand at det fører til når bilen er i bevegelse (luftmotstand), kan redusere drivstofforbruket betraktelig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/other-autos/112319.html

Previous:
Next:

andre Autos