Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> andre Autos >> Content

Som bygde den første Automobile Engine?

En bil er et transportmiddel som har sin egen motor, og kan frakte passasjerer eller gods. Den bilmotor har utviklet seg gjennom årene fra motorer som brukte damp til de vanlige bensindrevne motorer i dag. Steam Strøm

I 1769 opprettet Nicolas Joseph Cugnot av Frankrike en vei bil som ble drevet av en dampmaskin. Cugnot er motoren måtte stoppe jevnlig for å bygge opp damptrykk for strøm.
Electric Spark

I 1858 opprettet Jean Joseph Etienne Lenoir av Belgia en motor som ble antent av en elektrisk gnist. Lenoirs forbrenningsmotoren ble drevet av kull. Lenoir brukte sin motor til å drive en vogn i 1863.
Moderne bilmotorer

I 1864, Siegfried Marcus, en østerriksk ingeniør, bygget en en-sylindret motor med en rå forgasseren. Marcus sette sin motor på en vogn og oppnådde hastigheter på 10 mph. Marcus 'motor regnes som forløperen til den moderne bilmotor.
Reitwagen

Gottlieb Daimler bygget i 1885 hva var egentlig prototypen på den moderne motor. Daimler motor hadde et kjøretøy sylinder og hadde gassen injiseres gjennom forgasseren. Han kalte sin to hjul bil på Reitwagen.
Først Patentert Engine

Karl Benz var den første oppfinner å tjene en patent for en gassdrevet motor. Han patenterte fire-takter, intern-forbrenningsmotor som drives en tre-hjuls kjøretøy i 1886. Benz startet Benz & Co, som var verdens største bilprodusent i 1900.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/other-autos/111999.html

Previous:
Next:

andre Autos