Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> andre Autos >> Content

Chevy Straight Six Ytelse

En motor som har en rett konfigurasjon er en motor som har alle sine sylindere i en ubrutt rad. Denne konfigurasjonen er også referert til som inline og brukes bare i fire og seks sylindrede motorer . Chevy produserte sin første rekkesekser på slutten av 1920-tallet og nylig brukt en i 2009 Trailblazer . HP og dreiemoment

Chevy rekkesekser motoren er i stand til å produsere maksimalt 285 hestekrefter når den er i bruk på 6000 omdreininger per minutt ( rpm ) . Toppen dreiemoment på denne motoren er 276 fot -lbs . ved 4600 rpm .
Redline og Fuel Injection

Denne motoren vil Redline , eller topp ut , ved 5000 rpm . Forbrenningen blandingen , noe som tillater at motoren skal utføre, blir sprøytet inn i sylindrene elektronisk i en sekvensiell mønster . Denne blandingen når sylindrene gjennom en av de 12 ventiler som styres av den doble overliggende kamaksel .
Kompresjonsgrad og måling

Chevy rekkesekser er kompresjonsforhold på 10,3 til 1, og sylinderboringen har en diameter på 3,66 inches. Slaget stempelet beveger seg totalt 4,01 inches innsiden av sylinderen .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/other-autos/111955.html

Previous:
Next:

andre Autos